JARAC-Tarot horoskop za veljaču / veljaču-tarot karte mjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U obrnutom položaju dva štapa mogu označavati osjećaje bijesa i anksioznosti jer čekate na materijalizaciju nekog plana. Možda mislite da ste napravili pogrešan izbor. Energija Vam je rasuta na više strana i ne možete se fokusirati na jednu stvar. Možda ste izgubili interes za projekt koji ste nedavno započeli. Stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili. Moguća su odlaganja, prepreke ili rasprave s ljudima s kojima morate surađivati. U nekim slučajevima, upravo to što sumnjate u sebe je uzrok manjka energije i usmjerenja. Možda odnosi s kolegama nisu baš najbolji i ne slažete se po nekom pitanju. Pregovori ne idu po planu. U nekim slučajevima, značenja ove karte se odnose i na pitanja ponosa. Ako je to slučaj, Vaš ponos i egoizam možda sprječavaju daljnji napredak i suradnju s drugima. Ako razmišljate o tome da započnete novo partnerstvo, ova karta je upozorenje da dobro razmislite o svim opcijama.

LJUBAV
U obrnutom položaju šestica mačeva se obično odnosi na poteškoće prevladati konflikte i tenzije. Možda se osjećate kao da ste zaglavljeni i ne možete nastaviti sa svojim životom. Stvari duže vrijeme stagniraju. Obrnuta šestica mačeva govori o tome da morate bolje sagledati svoju situaciju. Postoji li nešto što poričete? Da li odbijate da se suočite s nečim? Ovo je poruka da se suočite s poteškoćama i razmislite kako ih možete riješiti. Ponekad je ova karta znak da neka neriješena pitanja iz prošlosti negativno utječu na trenutnu situaciju. Ovo se posebno odnosi na ljubavne veze. Na određenoj razini postoji unutarnji konflikt koji sprječava Vaš osobni razvoj. Morate raditi na tome.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK