Jarac / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Ja i drugi”, tajna je svrha koja upravlja akcijama osobe rođene u ovoj kombinaciji. Svijest o vlastitoj vrijednosti potiče ovu prirodu na težak i ustrajan rad, da bi na kraju zadobila podršku i priznanje drugih ljudi. Duboko humanističko osećanje i apsolutno poštovanje samog sebe i bližnjih čine ovu ličnost krajnje senzibilnom u svakom pogledu.

Zdrav razum dominira ovom prirodom i zaista je velika moć koju ona ispoljava na druge ljude, ali i na samu sebe, svjesno upravljajući strastima i ambicijama. U njenoj osnovi uvijek je prisutan filozofski ili religiozan stav u odnosu na život, osjećaj neizbježne sudbine koja je potiče da uzdiže sebe, pokazujući kritički stav u odnosu na svoje misli i akcije.

Njen najveći kvalitet je, prije svega, elastičnost uma, koji nikada ne dozvoljava da je apsorbiraju čisto materijalna ili intelektualna, duhovna ili osjećajna interesovanja, već ume da od ovih elemenata oblikuje mješavinu koja sve razumije i sve poštuje. Njezina otvorenost prema vanjskom svijetu, sposobnost da otkrije najdublji smisao duše drugih i svih stvari oko sebe, čine je krajnje humanim i istinskim filozofom, s visokim osjećajem dužnosti.

Pošto nije naklonjen sanjarenju ili nonšalantnosti, ovaj miješani tip je hrabar borac, kadar da ostvari svoje ambicije. Svoj put vidi više kao put koji treba preći nego kao niz trenutaka koje treba što intenzivnije proživjeti. Tako on svoju sadašnjost gradi kao funkciju budućnosti koju tek treba stvoriti, bilo da je riječ o karijeri ili njegovom razvoju kao pojedinca.

Svoje izbore definiše prema kriterijuma svog vremena i rijetko se događa da preispituje društveno priznate vrijednosti. Ipak, često izražava želju da te kriterije usavrši da bi poboljšao svoju i tuđu sudbinu. To je individualac motivisan ambicijom da doprinese na aktivan način kolektivnom životu. Tijekom godina on gradi ideal koji će postati magnetni pol njegovog života, ostajući uvijek čvrsta priroda, sposobna da se suoči sa svijetom oko sebe i prevaziđe najveće teškoće u životu i da neumorno radi na svom unutarnjem razvoju.

Ali jedan slab Jarac – Strijelac nije tako pozitivan kao što bismo mogli zaključiti iz ovog izuzetnog portreta. Kada se sitne materijalne ambicije stave u službu nepokornosti i nepoštovanja, moralne granice nestaju i čovjek oslobođen stega u stanju je da uradi sve samo da bi uspio, čak i da se kocka s osjećajima …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Čitavo Vaše djetinjstvo i prva mladost mogu biti obilježeni vratolomijama i nestašlucima, međutim kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Društveniji ste i duhovitiji od ostalih Jarčeva. Drugima izgledate bezbrižno, kao da ste uvijek spremni na rizik, au suštini rijetko kada krećete u nešto bez detaljno razrađenog plana akcije, čvrsto se držeći svog puta i ne dozvoljavajući da se na Vas utječe. Ipak, umijete i da se potpuno obeshrabriti ako Vam nije udovoljena Vaša duboko ukorijenjena potreba za sigurnošću …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK