JARAC-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste rođeni u podznaku Jarca onda o Vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Naime Jarac se često smatra ne baš jakim seksualnim znakom. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste Vi oprezna osoba i ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je važno da dobro upoznate partnera prije nego što postanete intimni. Kada se to desi Vi lako postajete seksualno nezasitna osoba.

Prije svega Vi ste seksualno veoma izdržljiva osoba. Kada započne seksualna igra Vi ste vrlo izravni i nemate kočnica. Inzistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični. Vas entuzijazam za dobar seks drži i poslije dugog vremena provedenog u nekoj vezi. Najviše volite jednostavan seks, ali Vam nisu strane ni perverzije. Tu prije svega treba navesti sadizam i homoseksualnost. Jarčevi mazohisti se znatno rjeđe sreću.

Vi ste osoba koja iskazuje hladnokrvnu strast i putenost iu svemu što se događa između četiri zida Vi držite samokontrolu. Također imate kontrolu nad svojim cjelokupnim seksualnim životom iu njemu nema iznenaðenja i nepredvidljivih stvari. Vama se u seksu dešava ono što sami želite.

Ako ste muškarac onda prema partnerici pokazujete jak zaštitnički instinkt. Ako ste žensko tada primate zaštitu partnera, ali Vi ustvari držite sve konce u svojim rukama. Partner često toga nije ni svjestan. Vaš seksualni život počinje vrlo rano i traje do duboke starosti. U tom pogledu među svim znakovima Vi ste maratonac. I u seksu posmatrate odnose na duže staze i polako partnera pripremate i uvodite na tlo koje Vama odgovara. On to obično svjesno ili nesvjesno prihvata jer ste Vi prirodan upravljač stvarima koje Vam se dešavaju u životu.

Jarčevi su dosta vjerni, mada ne pretjerano. Znaju da iskoriste povoljnu priliku i malo “skrenu sa strane”, ali se to ne odražava na njihov odnos sa stalnim partnerom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK