Horoskopius

Jarac / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobine vezane za znak Jarca: razvijen osjećaj dužnosti, željezna volja i upadljiva sposobnost koncentracije ovdje se uvećavaju u spoju s Vatrenim znakom Ovna, čiji impulsi potpomažu iskazivanje neospornih sposobnosti.

Rođeni u ovom spoju znaka i podznaka je pravi vulkan koji gori pod ledom Antartika i traži da sačuva svoj entuzijazam i obuzda moć koju nosi u sebi.

Ovakva ličnost se izdvaja bogatstvom svojih interesa i lakoćom u rješavanju problema na logički i jasan način; savršena u svojim akcijama, neraskidivo je vezana odlukama koje je donijela. Određeni nedostatak elastičnosti prisutan u ovom karakteru gotovo da se ne primjećuje, jer se uspješno kompenzira realnom sposobnošću i izdržljivošću u službi ambicije.

Ovakva osoba ponekad je provokativna, ponekad sramežljiva, pruža se ili povlači a da to nije igra zavođenja. Zbunjuje svoju okolinu proturječnim ponašanjem: bezbrižna je, impulzivna, zrači osjećaje i toplinu, a odmah zatim postaje rezervirana, nepokretna, hladni promatrač. Nema ničeg težeg od takvih smjenjivanja žestokih strasti i hladnog razmišljanja, izražavanja sebe i povlačenja u sebe, naglosti i stidljivosti, težnji zemaljskom raju i potrage za stabilnim, čak manastirskim životom. Nesretna je jer hoće živjeti, a sebe u tome sprječava; privlači je ljeto, a vezana je za zimu …

S druge strane, ako pobijedi svoje unutarnje sukobe, pošto nije naklonjen sanjarenju ili nonšalantnosti, ovaj miješani tip je hrabar borac, nesklon površnim stvarima i vjeran svojim osjećajima. Potreban mu je mir da bi vladao sobom, a samoća se koncentrirati. Svoj put vidi više kao put koji treba preći nego kao niz trenutaka koje treba što intenzivnije prozžveti. Tako on svoju sadašnjost gradi kao funkciju budućnosti koju tek treba stvoriti, bilo da je riječ o karijeri ili njegovom razvoju kao pojedinca …

– Vi imate više samopouzdanja i prodorniji ste od tipičnog Jarca. U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Vi ste ambiciozni, prirodni vođa koji preuzima “kormilo” u svakoj situaciji. Iako Vas ponekad karakterizira nagao temperament, ponašanje Vam oscilira između impulzivnog i toplog stavka, i hladnog i odbojnog, čime zbunjujete okolinu.

U društvenoj areni tučete se hrabro i uporno da bi proveli svoje zamisli. Vašoj ambiciji je više nego potreban neki cilj ili ideal kome ćete se sasvim posvetiti. Vi ne možete se kao drugi ograničiti i zadovoljite samo mjestom i plaćom koji Vam pružaju sigurnost. Morate ostvarite nešto što će u Vašim očima biti veće i vrednije. Toliko ste drugačiji od ostalih, pa Vam se često događa da Vas pogrešno shvate.

Izgleda da se ne obazirete previše na druge u svojoj vratolomnoj utrci ka vrhu. Osvrnite se ponekad, jer moguće je da u toj jurnjavi ne primijetite ni kada vam netko podmetne nogu. Ukratko, nećete nikad biti suviše omiljeni, ali tome i ne težite jer moć cijenite mnogo više. Mora Vam se priznati da ste najčešće i prema sebi jednako tvrdi kao i prema drugima. Vaša potisnuta osjećajnost Vas čini osjetljivim: potrebna Vam je ljubavna podrška da ne bi postali “stroj za postizanje uspjeha” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK