Jarac-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Do kraja prve dekade možda I imate opravdanja za to što se ništa posebno ne događa u vašem emotivnom životu, ali od tog razdoblja – više ne. Evidentno je da je netko blizu vas I da vam iz sve snage šalje signale I pokušava vas animira, zainteresuje, osvoji. Nije mi jasno zbog čega čekate? Ako postoji neki problem da bi se ovaj odnos realizirao (kao što je razlika u godinama) zapitajte se je li to zaista prepreka da biste ostvarili svoju emotivnu sreću. Neki od vas će s vremena na vrijeme upadati u tripove zvane “bivše ljubavi”. S jedne strane – vi ste itekako svjesni da u ovim pričama leba za vas nema, ali nikako da neke momente prevladate u svojoj glavi I nastavite dalje. Ako želite poslušate savjet – manite prošlost, sadašnjost je već pored vas, a budućnost vam se smiješi. Iskoristite svoju priliku! Ako ste u emotivnoj vezi ili bračnom odnosu, čini mi se da ćete biti previše okrenuti na drugu stranu, a voljenu osobu zanemarivati ​​I stavljati u drugi plan. Vaši izgovori – imate puno posla, puno obveza, morate sad na jednu, sad na drugu stranu, neće mnogo značiti partneru. Druga strana će opravdano pokazati svoje nezadovoljstvo, pa nije ni čudo što ćete imati par momenata koji bi mogli dovesti do rasprava ili svađa. Također, neki od vas sve češće razmišljaju o jednoj osobi, moguće preko poslovnih okolnosti, koja predstavlja veliko iskušenje za vas. Zapamtite – ulaskom u tajni odnos, nećete pomoći svojoj postojećoj emotivnoj relaciji. Budite iskreni I prema sebi I prema voljenoj osobi.

posao

Do kraja prve dekade činit će vam se da niti jedan vaš napor u poslovnom segmentu može uroditi plodom. Nekako kao da se vrtite u začaranom krugu, radite, a rezultata ni s jedne strane. Vjerujte mi, nemate nikakvih razloga za brigu. Sve ono što se bude otaljavalo I vuklo u prvih desetak dana mjeseca, odjednom će se pokrenuti I realizacija će otpočeti. Ne samo to – sa svih strana ćete biti napadnuti pozivima, prijedlozima, mogućnostima za sastanke I dogovore. Budite svjesni da ćete ući u razdoblje koje će vam donijeti ogromnu količinu obveza odjednom, ali će vam isto tako dati nevjerojatne šanse da se pokrenete I prosperira. Ako ste nezaposleni – prave informacije I prijedlozi stižu do vas u trećoj dekadi studenog. Polovinom studenog obratite pažnju na odnos s kolegama I nadređenima. Ako postoji netko tko vam radi iza leđa – u tom periodu se može aktivirati. U financijskom segmentu stoji vam poboljšanje, mada je vama sada potrebna mnogo veća količina novca od one koju dobivate. Ako zagusti – potražite pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Pošto je studeni dosta iscrpljujuć, uvijek vodite računa o tome da se dobro odmorite, naspavate, da redovito jedete – da biste mogli obnoviti obrambene snage vašeg organizma. Starijoj populaciji bolje prehlade u drugom dijelu mjeseca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK