Jarac-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Uspjeh na poslu ako ste planirali tijekom studenog – mora svakako biti nešto novo. Zapravo, samo bi novo vas moglo promijeniti i stabilizira. Imat ćete novac, dobru zaradu ili kredit. Morate biti oprezni na početku mjeseca jer nemate pretjerano povoljne aspekte. Vodite računa kada Venera uđe u Škorpiona jer nije u dobrom energetskom položaju, iako pravi dobar aspekat sa Plutonom iz Jarca, ipak može biti poteškoća, posebno sa ženama. Od 10. studenog se prave bolji aspekti, posebno s Uranom, tako da bi bilo dobro da imate Vodenjaka u svom okruženju, jer pored nje možete prosperira. Jarčevi uglavnom vole i moraju raditi velike poslove. Pokrenuti se – to je najteže, ali i najvažniji faktor za ovaj znak.

LJUBAV: Emotivno ste u nedoumici, vatri. Bit ćete nesigurni koga odabrati – Bika, Djevicu ili Blizance. Teško ćete odlučiti, ali se držite svog stava. Upornost, zrelo razmišljanje – najbolji je put ka rješenju. Morate prevladate status zabavljanja, veze za jednu noć, povremenog viđanja. Morate razmišljati o stabilnosti. Ako ste u braku, onda se pazite tajne veze, kako kod sebe tako i od strane partnera. Oboje ste skloni avanturama, aferama, prijevarama. Od druge polovice mjeseca pojavit vam se jedna Škorpion koja će vas zavesti.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas krasi tijekom studenog mada ste skloni paranoji, hipohondriji, neko čak pretjeruje u alkoholu. Povedite računa oko 23. studenog, oprez od ozljeda, padova, prehlada.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.