Jarac-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

U emotivnim vezama I brakovima tijekom rujna će komunikacija biti ključni problem. Od samog početka mjeseca stvari između vas I partnera neće krenuti baš najbolje, a evidentno je da ćete vas dvoje često dolaziti u sukobe I zbog najmanjih sitnica. Naročito je razdoblje do kraja prve polovice mjeseca kompliciran I trebat će dosta truda I sa vaš I sa strane voljene osobe da se ovo vrijeme pregura. Pojedinim Jarčevima se druge osobe mogu miješati u odnos, a sigurno je I da će se povremeno javljati sumnja I ljubomora I kod vas I kod partnera. Doduše, neki od vas neće odoljeti nekom tajnom flertovanju ili kratkotrajnoj avanturi … .ali bi bilo dobro da ovo zaobiđete, jer je više nego vjerojatno da će vas voljena osoba “nanjušiti”, što u najavi donosi velike probleme. Krajem mjeseca ćete naći potrebnu snagu da konačno stavite točku na neke sukobe I da povratite stabilnost u svoje emotivne relacije. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi tranzitiraće kroz polje karijere, pa je evidentno da ćete najviše emotivnih prilika imati kroz posao. Neki mogu započeti aferu na poslu koju će htjeti sakriti od znatiželjnih očiju. Otvorene su vam I mogućnosti preko prijatelja ili društvenih mreža. Možda neke od ovih priča neće imati trajnu vrijednost, ali će vam svakako pružiti užitak …

posao

Pomrčina Sunca je u vašem polju planova, ekspanzije, inozemstva. Pomrčina Mjeseca u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja. Na sve ovo – vladar vaših poslovnih okolnosti I svakodnevice Merkur, ide sve do kraja druge dekade retrogradnim hodom. Kada sve saberemo I oduzmemo – pripremite svoje živce I strpljivost tijekom većeg dijela rujna. Mogući su veći problemi sa stranim suradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju I bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u posljednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jest da pokažete veliku prilagodljivost I spremnost na kompromis. Jupiter jeste ušao u vaš polje karijere, ali ćete morati biti mudri da biste na pravilan način iskoristili njegov utjecaj. Stvari će polako početi dolaze na svoje mjesto u drugom dijelu mjeseca, a tada imate više nego dobre šanse pokrenuti sve ono što je bilo u zastoju. Financije su u rujnu vrlo promjenjive, a naročito budite oprezni sredinom mjeseca, kada nije vrijeme za ulaganja, jer možete ostati na gubitku.

Zdravlje

Pošto je vladar vašeg polja zdravlja Merur, retrogradan tijekom većeg dijela mjeseca, obratite pažnju na kronične tegobe. Vrijeme je da se svom zdravlju posvetite malo više. Prva I druga dekada zahtijevaju oprez prilikom fizičkih aktivnosti, ali I veće obraćanje pažnje u prometu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK