Jarac-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Slobodnim Jarčevima će uglavnom poslovni segment donositi mogućnosti za nova poznanstva ili za jače povezivanje s osobama s kojima ste već u kontaktu. Osoba koja će vas privući je jaka intelektualno, i sa njom ćete voditi višesatne razgovore ispunjene zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem. Kod pojedinih Jarčeva je lako moguće da se zaljube u nekog s kim imaju veću razliku u godinama ili u osobu koja već ima nekoga pored sebe. No, čak i da postoje određene prepreke, ne vjerujem da će vas to spriječiti niti zaustaviti. Kod nekih pripadnika znaka ovo će biti samo seksualna afera, ali ipak imate velike mogućnosti da ovaj odnos postane trajnija vrijednost u vašem životu. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim odnosima imaju prilično dobar mjesec pred sobom. Vi osobno ćete morati biti malo “mekši” prema voljenoj osobi, jer će od vas ovisiti na koji način ćete funkcionirati. Povremeno ćete imati preveliku okupiranost poslovnim segmentom iu tim trenucima ne trebate da se sklanjate od partnera, već naći dovoljno vremena i za njega, da odvajanje ne bi unosilo nemir kod voljene osobe i činilo da vam konstantno “zvoca” i traži “svoja prava” . Ako budete otvoreni za komunikaciju (a za to sada imate sve preduvjete) čak i ovakve momente će biti lako prevladati i vi možete uživati ​​sa svojim dragim bićem.

posao

Odlučili ste svoj poslovni segment maksimalno sredite i “utegne” i od vaše volje, predanosti i truda sada ovisi razvoj svih situacija. Obzirom na vašu veliku odgovornost i dobre planetarne pozicije koje se vezuju za posao, ne sumnjam da je pred vama mjesec kada ćete dosta toga uspjeti završiti što ste započeli u prethodnom razdoblju, ali i pokrenuti nove suradnje koje će biti daleko isplativije. Morat ćete povučete ručnu kočnicu što se tiče troškova, osobito u prvom dijelu mjeseca, a tada vam se savjetuje i da budete promišljeni u financijskim ulaganjima. Imat ćete korektan odnos s kolegama, pogotovo onima koji su spremni prihvatiti vaš vodstvo, iskustvo i zrelost, ali očekujte povremene nesuglasice s onim mlađima, koji su od skora počeli raditi ili koji smatraju da su pokupili svu pamet ovog svijeta. Njih ćete brzo staviti na svoje mjesto. Planove koje već duže vrijeme osmišljavate, sada možete otpočeti i realizirati. Čeka vas i završetak poslovnih projekata pokrenutih u prethodnom razdoblju.

Zdravlje

Iako vas dosta toga tlaka, čini nervoznim i oduzima vam energiju, ipak je ovaj mjesec dosta dobar da se u zdravstvenom segmentu oporavite. Mlađi pripadnici znaka će lakše prolaziti kroz lipanj, dok kod starijih stoji upozorenje da obrate pažnju na svoj organizam, naročito na kronične tegobe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK