Jarac-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ne griješite kada je procjena nekog posla u ponudi. U ovom trenutku, zbog retro Merkura, u drugoj polovici mjeseca, ne bi smjeli se upuštate u bilo koji novi projekt iz razloga jer vas uvijek prati maler. Osoba rođena u znaku Ribe misli na vas duže vrijeme i vam želi ponuditi zajedničku saradnju.Verovatno ćete prihvatiti ali kao svaki Jarac postavit svoje uvjete. Pomrčina Sunca će tražiti da shvatite tko vam je pravi prijatelj a tko dobar suradnik u daljnjem radu. Novac vam stiže po malo ali sigurno. Suradnja od 20-tog u mjesecu sa Strijelcem, Djevicom, Bikom ili ekscentričnom Vodenjakom.

LJUBAV: Vi možete djelovati na pertner vrlo zavodljivo i fatalno. Pokušavate se smirite i pronaći osobu koja će vam biti zaista prava ljubav. Teško se razumijete s Rakovima i savjet je da s njima ne komunicirate. Djevica će vam biti favorit ovog mjeseca. To je jedna karmička veza puna izazova, snažnih ali ponekad i bolnih emocija. Na vama je da odredite tijek te veze. Jarac u braku prolazi kroz razna testiranja vjernosti bračnog druga.

ZDRAVLJE: Često ste pod upalom urogenitalnog trakta, bakterije, gljivice kao da su pronašle svoju ,, kuću “. Morate mijenjati način prehrane, više kretanja ili plivanja u slanoj vodi, više udišite zrak mora koji je pun joda i čisti. Ali je naglasak najviše na odmoru i ponekad ,, ljenčarenju “.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.