Horoskopius

JARAC-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Jarca – on posjeduje šarm jakog i mirnog tipa muškarca. Muškarac rođen u znaku Jarca je uvijek tako smiren i pribran, da će neke žene shvatiti kao izazov da ga pokrenu emotivno. On uvijek kontrolira vlastite emocije. Da je on knjiga, mogli bi ga pouzdano procijeniti po njegovim koricama. Njegov besprijekoran izgled i ponašanje je upravo kao i njegov sam život – lijep i uredan. Ovakav muškarac ozbiljno shvaća svoje veze, ali zbog inhibirajućeg utjecaja njegove vladajuće planete Saturna, ponekad neće izraziti svoje emocije na otvoren način. Njegovo ponašanje uopće nije plahovito ili spontano. On svojim potencijalnim partnericama nudi odanost i konstantnost. Pronaći će sreću sa ženom koja je iskren i pravi partner u svim aspektima njegovog života: i prijatelj kao i ljubavnica.

Veza s ženom u znaku Jarca – poruka koju ona šalje jasno i glasno je: “Gledaj, ali ne diraj.” Žena rođena u znaku Jarca ima hladnu glavu na ramenima, ne možete je prevariti cvijećem ili laskanjem. Ona točno zna što želi od veze. Ona će strpljivo čekati da se pojavi pravi muškarac. Kada se bude osjetila sigurno u vezi, tada će spustiti svoju obranu. Može jako iznenaditi svojim hladnim i staloženim ponašanjem u javnosti, nasuprot strastvenom ponašanju u privatnom životu. Ona je praktična i neće imati problema uvjeriti partnera u svoje točke gledišta. Ona priželjkuje mirnu i predvidljivu romansu, bez scena u javnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK