Horoskopius

JARAC-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

JARAC – SUPRUGA
Ovaj znak nije baš idealan za ženu. Po svojoj prirodi, Saturn, vladalac ovog znaka, oduzima ženstvenost. Načelno, žena Jarac je kao pojava muškobanjasta a njezin temperament poprima muške odlike: Sposobnost, vjernost, sistematičnost.
Vođenje kućanstva za nju je zabava: ona je i kuharica, i kućno ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna glede uspjeha svoga muža i djece. Međutim, i pored svega navedenog, muškarac kojii je oženi, neće se baš usrećiti s njom.
Ono što ženama rođenim u ovom znaku nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled Vage ili Ribe. Također, nedostaje im i emocionalna plemenitost žena rođenih u Ovnu ili u Lavu. Čak nije prisutna ni srčana druželjubivost žene Strijelca. Umjesto svega toga, ženu Jarca odlikuje skrupuloznost, integritet i robovanje svojim dužnostima. A ne treba zaboraviti da mnogi muškarci više vole toplinu nego i najsavršenije hladno savršenstvo.
Na mnogo načina, ovim možemo biti nepravedni prema ženi Jarcu. Jer i pored svega ona je žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vjernosti i postojanosti koje ona nikad ne gubi.
Žena Jarac je idealna supruga za muškarca koji je u biti praktičar, koji ne traži emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov obiteljski život bude smiren i bez većih uzbuđenja.

JARAC – SUPRUG
Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara obiteljski život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi osobni razlozi za to najčešće sebični.
Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspješni u svom poslu, tako da mogu mnogo zaraditi i da materijalno osiguraju svoju obitelj. Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaki dinar moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može pasti u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kojem je on general, samo poručnik. Kao general, on je precizan, tiranin, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu s njegovim željama. Sve se mora podvrći krutoj i strogoj disciplini.
Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe s nekim dijeli, i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nježne i strpljive žene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK