Horoskopius

Izjednačenje astroloških polja / kuća i horoskopskih znakova

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U tumačenju natalne karte se mogu javiti određene pogreške. Jedna od njih je izjednačavanje kuća i znakova, tako da karakteristike primjerice četvrte kuće odgovaraju emocijama i znaku Raka.

Primjerice ako je Sunce u znaku Djevice u 4. kući, to ne mora biti osoba vezana za svoje roditelje, jer Sunce ne predstavlja emocije, već vitalnost i snagu. S tim u vezi ako je Sunce u 4. kući, osoba može raditi od kuće ili da iznova ima potrebu da preuređuje svoj dom, ali to nema veze s emocijama.

Ako uzmemo primjerice Sunce u Raku u 4. kući, opet nemamo emocije, već potrebu da se kreira sigurnost ili potreba da se ima obitelj, možda se osoba ostvaruje kao ličnost uz obitelj, ali to nije emotivnost. Da ta osoba ima Mjesec u Strijelcu ona bi imala želju da putuje sa svojom obitelji ili putovati i iskusi avanturu znajući da ima sigurnost i potporu svoje obitelji, ali Mjesec je taj koji govori o emocijama, ne Sunce.

Sada, uzmimo da je Mjesec u Djevici u 4. kući, ovo bi značilo da osoba ima potrebu da pomaže i osigurati svojim ukućanima sigurnost. Ona pomaže svojim roditeljima ili majci. Ova osoba je najsigurnija kada ima šta pružiti obitelji i kada im je od koristi.

Ako Mjesec u Raku u 4. kući onda imamo jaku vezanost za dom i osjećanje pripadnosti kao i poistovjećenosti s roditeljima, naglašenu genetiku i memoriju, tek tada možemo reći da znak odgovara kući, u drugim slučajevima nema smisla znak povezivati ​​s kućom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK