ISTINA IM JE NAJVAŽNIJA: Ovo su dva horoskopska znaka koja vas NIKADA neće slagati

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako bi svatko ponekad iskrivio istinu ako ga situacija primora, ova dva znaka će uvijek reći istinu u lice, kakva god bila.

Ovan

Pripradnici ovog znaka su veoma iskreni, a najvažniji razlog jest to što nemaju volje za lažima niti žele svoju energiju trošiti na takve stvari. Čak i po cijenu da nekoga ozljede svojom iskrenošću, prije će izabrati to nego da slažu za bilo što. Oni i žele reći ono što misle i da drugima to daju do znanja, a to isto očekuju i sa druge strane. Često umeju da ozljede druge svojim otvorenim razmišljanjem pa im poslije bude žao, ali i poslije nekog vremena opet bi isto postupili.

strijelac

Za Strijelca se slobodno može reći da je najiskreniji znak u horoskopu. Ponekad ljudi ovog znak umeju da pretjeraju s prepričavanjem priča iz svog života ili života prijatelja, ali to je uglavnom radi zabavljanja društva. Međutim, laži ne vole ni u kom slučaju, to će izbjeći čak i kada sami vide da je to možda bolje za nečije dobro. I najgoru istinu uvijek će reći, jer smatraju da je tako najbolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.