Instant seks sa Blizancima ili patetika Raka? Mazohisti, Škorpion vas čeka!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
Pored tvrdoglavosti, Ovnovi znaju biti vrlo impulzivni, čak do granica nepristojnosti. Kada ne ostvare svoj cilj ili ukoliko im se u blizini nađe neko nepoželjan, neće ostati pribrani i to će dati do znanja svojim nadmenim stavom i ponašanjem.

U emotivnim vezama ponekad se mogu učiniti vrlo površnim, ali to je samo maska ​​za još goru osobinu – nemarnost. Seksualne igre, s pripadnikom ovog znaka, mogu u nekim momentima biti malo grublje, pa partnera mogu ostaviti zbunjenog.

Strpljenje im nije jača strana, pa su skloni započnu gomilu novih stvari po pravilu ostaju nedovršene.

Ovnovima je potreban stabilan vođa koji se neće tako deklarirati, pa u ovom slučaju je najprikladnije primijeniti izreku “Tiha voda brege dere”.

BIK
Ovaj znak, najblaže rečeno, ume toliko da “smori” svojom inertnošću, dovesti do ludila i najvećeg flegmatik. Da zlo bude veće, oni su, zapravo, uvijek u pravu i nitko ih ne može uvjeriti u suprotno.
Ono što će ih zasigurno izbaciti iz kolosijeka jeste glad. Ako Bika zateknete nekim slučajem na dijeti, pokušajte izbjegavate dalje susrete dok ga ta faza ne prođe. To neće dugo trajati jer oni u tim ograničenjima ne umeju da ustraju. Vjerujte, ne biste željeli vidjeti rijetke, ali vrlo eksplozivne serije napada bijesa.

Također loše podnose promjene bilo koje vrste. Ne mijenjati rutinu i kolotečinu, mogao bi biti moto ovog znaka.

BLIZANCI
Vazda neiscrpan izvor zabave, ali nažalost, epilog je uvijek neizvjestan. Sa ovom znakom život dobiva oblik akcijskog trilera, pa tko preživi – pričat. Blizanac će vam s lakoćom nabaciti osmijeh na lice, a već u sljedećem trenutku, nemojte se začuditi ako vam izmakne stolicu na kojoj sjedite.

Zabavni, ali neuhvatljivi. Ne računajte na vječnu romantiku s njima. Zaboravit vaše ime već tri minute poslije upoznavanja, ali će vas obasipati bujicom komplimenata kakve niste dobili ni u doba djetinjstva od rođaka iz dalekih krajeva.

Ako vam nešto obeća, ispunit samo ako je korist obostrana, ali i pod uvjetom da ne zaboravi. Vjernost u njihovom rječniku ne postoji. Sastanak sa Blizancima zakažite sat vremena unaprijed, računajte na gužvu u prometu.

RAK
Ovaj znak će vas ubiti svojim naglim i čestim promjenama raspoloženja. I taman kad pomislite da ste uskladili energije, počinje patetika koja je neizostavni dio svake priče.

Rak će preventivno plakati i tugovati, jer ishod bilo kojeg događaja uvijek može biti dramatičan, pa nije na odmet malo suza, makar oni imaju toga na pretek.

Nailazili ste često i na grupu pripadnika ovog znaka koji umeju biti prilično bahati. To nije samo “fasada” Rakova kako neki tumače, više je to njihov obrambeni mehanizam. Nijedan Rak nije baš toliko emotivan, kako ih glas bije, više je to izraženi prirodni talent za glumu i dramaturgiju.

Pesimisti i hipohondar koji se osvrću i za svojom sjenom.

LAV
Teatar i kazalište je drugi dom ovog znaka. Sebično i bez grižnje savjesti, Lav će vas staviti u potčinjenu poziciju, jer od njih nema bolji, ljepši, pametniji, oni su apsolutno bez konkurencije. Da bi se eksponirao, nerijetko može zagaziti iu kič, ali nitko nema to ekskluzivno pravo na prigovor.

Lavovi uvijek, ali uvijek moraju biti centar zbivanja. I kada se onako teatralno pojave, kako samo njima priliči, a da ih nitko nije primijetio, neće imati problem da izađu iz prostorije kako bi ponovno ušli (ovog puta malo glasnije).

Neumjereno željan potvrde i satisfakcije, ne očekujte vjernost, već je potrebno “priznanje mase”.
Pljesak, obvezan za kraj.

DJEVICA
Analiza, ali do iscrpljujuće mjere. Svaku stavku će dovesti u pitanje, čak i kad se plan čini potpunim, Djevica će obvezno imati zamjerku i primjedbu. Perfekcionizam do krajnjih granica.

Pripadnici ovog znaka skloni su pretjeranim kritikama i osuđivanju.

Često se u njihovoj blizini možete osjećati neuredno i neadekvatno odjeveno, jer će vam Djevica to dati do znanja najčešće svojim blago zgražavajući pogledom.

Ako ste kojim slučajem gost u njihovom domu, vrlo je izvjesno da ćete ih iziritirati, možda zato što ste papučom izvrnuli resu na tepihu.

Pošto su vrlo detaljne, iu seksu će očekivati ​​preciznost, pa su stoga poznati po manjku seksualnosti.
Nemoguće je ispuniti sve njihove kriterije, pa su veze, ma koje vrste, s njima vrlo iscrpljujuće.

Pored Djevice život će vam biti programiran uz točno proračunat režim i bit će sve samo ne relaksirajući.
Na vama je uvijek prvi korak koji će obavezno biti ispraćen zamerke.

VAGA
Slično Lavu, Vaga je, samo na drugačiji način, opterećena svojim izgledom. Njoj nije strano da vas ostavi na cjedilu i nestane iz vašeg života bez pozdrava i objašnjenja, jer to je zamarajuće za ovaj znak koji je prilično lijen i neodgovoran.

Sav komfor i uživanja pripadaju njoj i možda još i Biku.

Ako se i odluči za neki odjevni predmet u trgovini u kojoj je provela sate, kad otvori svoj ormar, shvatit će da pored toga što nema šta da obuče, ova krpica je beskorisna u odnosu na onu koju je probala u drugoj radnji.

Vrlo su prepoznatljive po umiljatom i slatkom glasićem koji će vam ispričati najdivnije bajke, pa i bez osobnog motiva, ali samo da bi vi čuli ono što želite. Za to im treba odati priznaje i priznati veliki talent.
Snaga volje kod Vage nema i kroz život će uvijek rađe ići vođeni tuđom rukom sve dok ne naiđe neka bolja prilika.

Zloupotrebljavaju šarm i olako ulaze u veze bez cilja.

ŠKORPION
Pretjerano duboko doživljava stvari oko sebe, a nerijetko ih prihvaća i osobno. Škorpion se uglavnom nalazi u teoriji zavjere. Približno paranoji, svi su u startu neprijatelji kojih se treba čuvati. Otuda i ta misterioznost, iz straha da ne promakne nečiji pakleni plan zavjere.

Njezin je rep uvijek u pripravnosti, zato bez iznenađenja, molim, ako vas slučajno povrijedi, ona se samo brani.
Ako netko ili nešto njeno, onda je to samo njeno, i nitko, pa čak i sam predmet njenog obožavanja nema prava na slobodu i dostupnost drugima.

Pamtiće do groba ako ste im nanijeli makar i najmanju neugodnost i, budite sigurni, vratit će vam.
Za nezasitan libido u konkurenciji ovom znaku jedino je Bik.

STRIJELAC
Jedini prioritet ovog znaka su zabava i lutanja po noćnim klubovima. Strijelac čak i kad osnuje obiteljsko gnijezdo, ne slijeće baš često u isto. Zbog neumjerenog zadovoljavanja svih ovozemaljskih užitaka, često su skloni pretilosti.

Vole kontriraju drugima i obično su sveznalice koje uvijek sve znaju bolje od tebe.

Vole dominirati i situacijama i ljudima. Lako će Vas izmanipulirati, a da neće osjećati kajanje.

Ako im život nije ispunjen kreativnim obvezama, padaće u očaj i tražiti žrtveno “rame za plakanje”.

Nemaju suosjećanja za tuđe probleme iu najmanju ruku neće imati vremena da slušaju vaša jadanja, jer sigurno će imati “preča posla”. Gotovo da osjećaju gađenje za tuđe probleme.

JARAC
Svi znakovi s “rogovima” imaju zajedničku osobinu – tvrdoglavost, ali ovaj znak definitivno je pobjednik. Ne samo da će tjerati do krajnjih granica, sto nadilazi ljudsku izdržljivost, već će to raditi sa zadovoljstvom. Ovaj znak uvijek mora imati svoj cilj i svrhu, ali to stavlja emotivni život pod najstrožu kontrolu. Ako bi mogle da se opišu emocije Jarca, onda su one vrlo raciolizovane.

Sažaljenje je – nepoznanica.

Prioritet Jarca je posao i to će vam jasno staviti do znanja. Ne pokušavajte mu se zamjerite i stanete na put, jer kad je osveta u pitanju, nemaju milosti, čak i Škorpion tu može podvije svoj repić.
Novac pokreće svijet – moto.

VODENJAK
Uklopiti se u tijek života jedne Vodenjaka Sizifov je posao. Ne računajte da ćete doslovce razumjeti ovaj znak i budite spremni na razna iznenađenja, pa i neugodna. A sumanutih ideja – na pretek.

Ako pokušate uređivati ​​bilo koji segment njegove osobnosti ili, ne daj Bože, stil i način života u njihovom “kreativnom kaosu”, naićiće na ogroman zid.

Društveni život će uvijek biti prioritet u odnosu na emotivni.

I ako se, kojim pukim slučajem, uklopite u nesvakidašnju avanturu jedne Vodenjaka, naviknite se da je svaki dan kao posljednji, jer trajanje u dvoje kod njih je vrlo, vrlo neizvjesno.

Rutina i svakodnevica su stavke koje nemaju mjesta u životu Vodenjaka, skloni su eksperimentima čak is sopstevenom životom.

RIBE
Toliko snova u tako malo energije. Pripadnici ovog znaka žive u nekoj njima, ponekad čak ni njima, jasnoj priči. Da su im emocije naglašene to je jasno, ali su pod konstantnim znakom pitanja, zašto i kako im iste nisu uzvraćene … I da li su (?)

Razumjeti o čemu Riba razmišlja je isto kao i razmišljati koliki je Kosmos. Jedna od bitnijih karakteristika je uvijek prisutna zbunjenost, Ribe uvijek izgledaju kao da ste ih tek probudili.

Sklone su da se samoobmanjuju, ali su isto tako i perfektne u obmanjivanju drugih.

Život satkan od laži Meka je za pripadnike ovog znaka, jer se ne umiju nositi sa “surovom” realnošću života.
Posto im osobni stavovi nisu jasno definirani, oni su najmanje pouzdan partner kroz život.

Ne čudite se ako odjednom nestanu iz vašeg života, jednostavno su otplivale u neki njima poznat svijet iluzija. Čuvaće svoje iluzije kao najdragocjenije blago.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK