IĆI ĆE SA VAMA I NA KRAJ SVETA! Tri horoskopska znaka koji su PRIJATELJI DO GROBA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi imaju manje ili više bliske prijatelje, ali tek nevolje pokažu koliko su oni zaista pouzdani i vjerni. Ipak, i zvijezde mogu pomoći da otkrijete tko će za vas tu biti “iu dobri u u zlu”.

Predstavljamo vam tri znaka čiji vas pripadnici nikada vas neće ostaviti na cjedilu!

Bik

Znate kako se kažu da su Bikovi tvrdoglavi? E pa, ako situaciju pogledate iz drugog kuta shvatit da je ipak u pitanju upornost i da nema pouzdanijeg znaka Zodijaka od Bika. Bikovi su velikodušni, vjerni i imaju zaštitnički poriv koji će graniči s onim koje majke imaju prema djeci.

Ako želite prijatelja “do groba”, nekoga tko nikada neće odustati od vas, onda tražite Bika. Njegovo prijateljstvo je za cijeli život!

rak

Osjećajni, puni razumijevanja i suosjećajni. To je najbolji opis Raka kada je u pitanju prijateljstvo. Iako se najčešće druže s ljudima sličnim sebi, njihova toplina umije da otopi i najtvrđa srca.

Njihova empatija im jednostavno ne dozvoljava da nekoga ostave na cjedilu, pa je riječ o prijateljima koji će prvi priteći u pomoć kada se nađete u nevolji, organizirati sve i pomoći u prevladavanju svakog problema.

Jarac

Evo još jednog “tvrdoglavog” znaka. Jarčevi imaju samo uski krug prijatelja, a najbolji drugar im je netko tko se pokazao kao odgovoran i pouzdan. Ipak, to je upravo zbog toga što Jarčevi toliko cijene prijateljstvo, a ono što traže, višestruko i daju!

Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, to neće biti ništa dublje. Uglavnom njeguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja – iu vatru iu vodu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.