Horoskopski znakovi, kakve niste vidjeli … Pravi profil znakova zodijaka u intimnim odnosima, što misle i kakvi su zaista

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kakva je pravi profil znakova zodijaka u intimnim odnosima, što misle i kakvi su zaista, otkrijte sad.

OVAN

Brzi, nestrpljivi i nervozni. Ovnovi su napeti i svoj višak energije su prinuđeni da izbacuju putem sporta. Pošto im često dolaze momenti da ” napuste vlastitu kožu ”, nerijetko, pribjegavaju ekstremnim događajima. Oni pripadaju onoj vrsti ljudi koja o seksu najviše uči iz priručnika.

BIK

Oni imaju prirodno direktan pristup sa suprotnim spolom, koji se u najmanju ruku može nazvati netaktičan. U stanju je svoju Viza karticu nemlosrdno provlači za momente hedonizma. On ništa ne radi ako za to neće dobiti priznanje i trofej. Teže ka svim vrstama poroka i neumjereni su u hrani, piću i seksu.

BLIZANCI

Blizanci su nepredvidivi i sami sebi. Enigma i nezrelost su uočljiva karakteristika. Ovi šizofrenici vole jure nekog dok ga ne uhvate, kad ostvare taj cilj, prelaze na sljedeću žrtvu. Obavezno će prepričati sve intimne detalje društvu.

RAK

Vječito vezani za svoju mamu, Rakovi teško napuštaju matični dom. Edipov sindrom je prišiven za ovaj znak. Obično su vrlo dosadni ljubavnici, za njih predigra znači poljubiti partnera u obraz. Njihove suze postaju naporne za okolinu.

LAV

Sa životinjskim šarmom koji je kratkog daha, Lavovi se ispumpaju već na nekom od sljedećih sastanaka. Sjani su na priči, ali na dijelu se veoma loše pokažu. Otuda datiraju njihovi kompleksi. Od straha impotencije, ona se baš desi.

DJEVICA

Istinski horor u seksu zodijaka. Djevica ima praktičan i analitički stav prema seksu, pa nije čudo što spadaju u vrlo hladne ljubavnike. Ako kondom nije vakumski zatvorrn, neće mu se približiti. Nov neotpakovan, kupljen kod provjerenog prodavača, sa certifikatom. Nažalost proizvod ne podliježe jamstvu.

VAGA

Pripadnicima ovog znaka je jedina svrha postojanja biti u pravu za sve. Aktivirat njihove reakcije divljenjem i laskanjem. Duboko su nesretne ako im materijalne mogućnosti ne dopuštaju da žive svojim jedinstvenim stilom. Možda zato drže svoje partnere na kratkom lancu.

ŠKORPION

Škorpioni su najpotentnije od svih znakova zodijaka. Strastveni i agresivni. Prvi sastanak se obično završava seksom. Sklone su ekcesima. Alkohol i droga mogu poticati ovaj nagon. U komunikaciji im prepvlađuje ironija.

STRIJELAC

Oni su vječiti optimisti, ali nikad privrrženi prijatelji. Njih je zabavno imati u društvu, ali oslonac izostaje. Zarad osobne koristi ostaviće vas na cjedilu. Stupaju u brak reda radi, ali ostaju u duši vječiti slobodnjaci. Njihovi partneri obično imaju rogove i visok prag tolerancije.

JARAC

Klasa – jedino što je bitno i što treba posjedovati. Priznaja na poslovnom planu i tu stavljamo točku. Ispod surove fasade krije se jedno veliko ništa. Praznina kao pustinja. Ako se netko prevari da pomisli da se iza te ljušture kriju duboke emocije, taj je baš u zabludi. Obično, zbog puno obaveza, nemaju vremena za seksualni život.

VODENJAK

Ako netko prolazi kroz težak period, Vodenjaka nećete naći u blizini. On se zgražava suza, pesimizma, loših momenata jer to nije njegova priča. U seksu su vrlo učinkovite i brze kome je do žurbe.

RIBE

Ribe se često spajaju jedne s drugima, jer na kraju, tko će ih razumije u tom svijetu laži i iluzija. U seksu ne vode računa o potrebama partnera iu velikoj je zavisnosti od njihovog trenutnog raspoloženja koje je promjenjivo. Sa njima nikad načisto, a za svaki slučaj ne okrećite im leđa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK