Horoskopski znak određuje na koji način će vam ON reći da vas voli

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možda neće izgovoriti one dvije čuvene riječi “Volim te”, ali će vam svakako to pokazati određenim postupcima. Recite nam što je u horoskopu, a mi ćemo vam reći kako kaže “volim te”.

Ovan

Muškarac Ovan vam svojom podrškom poručuje da vas voli. Kada voli, on je vaš najveći navijač u svim poljima života. Obožava kada ste natjecateljski nastrojeni čak i kada ga pobijedite, on će vas još više obožavati.

Bik

Muškarac Bik svoje osjećaje ispoljava tako što će vas štiti, možda nekad i pretjerano. Njegova podrška je nepokolebljiva!

blizanac

Kada muškarac Blizanac uđe u raspravu sa svojim partnerom konačno uspijeva vidi stvari iz tuđe perspektive iu većini slučajeva promijeni mišljenje. Tada shvaća i da vas voli zbog toga.

rak

Kada imate loš dan Rak će biti taj koji će vas uzeti za ruku i izvesti van u šetnju. Cutacu će i pustit će vas da se “ispušete”. To je jedan od najboljih načina na koji iskazuju svoju ljubav.

Lav

Lav pokazuje ljubav tako što vam jasno stavlja do znanja koliko vas želi, cijeni i voli. Ponosno vas predstavlja prijateljima, obitelji i kolegama.

Djevica

Ljubav pokazuje ne samo tako što vam nudi savjet već tako što i prihvaća i usvaja savjete koje vi njemu dajete.

Vaga

Ostaje u kontaktu s vama. Ne treba mu razlog da bi vas pozvao ili vam pisao, jednostavno ima potrebu da vam se javi i vidi kako ste.

Škorpion

Škorpion će jednostavno pitati: “Kako mogu biti bolji?”. Muškarac rođen u ovom znaku zbog žene koju voli želi postati najbolja verzija sebe.

strijelac

Onog trenutka kad vam priopći da pakirate kofere znajte da je ozbiljan u vezi s vama. Bit će to neka destinacija na koju se vama ide i koju ste možda nehajno spomenuli u nekom razgovoru.

Jarac

Jarac će vas iznenaditi neobičnim poklonom poput SPA ili vaučer za omiljenu radnju. Dobro pamti detalje koje vas čine sretnim i to je njegov način da vam kaže da vas voli.

Vodenjak

Vodenjak će oponašati vaša dobra djela, možda će dati novac u humanitarne svrhe u vaše ime, ali svakako će učiniti nešto što vas ispunjava i budi strast u vama.

ribe

Ribe će vas pitati kako je protekao vaš dan bez da su prvo ispričale nešto o svom. Trenutak u kojem shvatite da vas pomno sluša je trenutak u kojem se zaljubio u vas.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.