Horoskopski znak određuje kakva će vam veza biti s voljenom osobom

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi vrlo dobro znamo da horoskop određuje našu osobnost, ali sada vam otkrivamo i kako vas vodi kroz vezu.

Ovan

Vatreni Ovnovi se uglavnom brzo zaljubljuju i ta ljubav je uglavnom vrlo jaka. Ako im u vezi ponestane strasti, pokušat na sve načine da je ponovo povrate, ako ne uspiju ožive nekadašnja osjećaje, teška srce će zaključiti da je najbolje da pronađu novu ljubav.

Bik

Bikovi su po prirodi veoma vjerni. Kada se jednom iskreno zaljube uglavnom s tom osobom ostaju do kraja života. Ali … U slučaju da strast nestane, Bikovima neće biti teško uzbuđenje potraže na drugom mjestu. Njihova vjernost se ogleda u tome što će sve učiniti da zadrže redovitog partnera i da se prijevara nikada ne otkrije.

Blizanci

I pored svih predrasuda Blizanci zapravo jesu vjerni svojim partnerima i nikada ne napuštaju osobu koju vole. Ono što oni vole raditi jeste da testiraju voljenu osobu, odnosno da vide koliko je ljubomorna. Nemirni Blizanci su čak i spremni muče osobu koju vole flertujući s nekim drugim samo da bi vidjeli kako će partner reagirati. Da biste zauvijek ostali u vezi s Blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

rak

Rakovi su veoma emotivni i kada se daju nekome to je zaista nešto posebno. Ne vole da se svađaju, niti da prave bilo kakve druge probleme. Ono što je zaista karakteristično jeste pretjerana ljubomora, nesigurnost i česte promjene raspoloženja. Koga Rak iskreno izabere, samo njega će i da gleda, tako da će biti maksimalno vjerni!

Lav

Vatreni Lavovi su prilično oprezni prije zaljubljivanja. Oni obožavaju sve moguće načine zavođenja i uvijek će im biti zanimljiviji razdoblje prije nego što ih netko osvoji. Kad se zaljube, vrlo su strastveni i predani … Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, ali da biste ih zadržali dulje od godinu dana morate strast konstantno održavati na razini.

Djevica

Djevicu karakterizira tvrdoglavost i dokle god su u igri stabilna financijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza će dugo trajati. Sve ostalo je njima na drugom mjestu.

Vaga

Neodoljive Vage su vrlo vjerne. Najčešće imaju duge veze jer sa svojim partnerom prije svega imaju prijateljski odnos. Jedina mana im je što se lako ohlade i zagriju za osobu, a nesigurnost i nevjera može uništiti njihovu vezu. Veza s Vagom trajat će sve dok partner pruži dovoljno pažnje i ljubavi!

Škorpion

Škorpion je među najvjernijim horoskopskim znakovima. Vrlo su privlačne i karizmatične, tako da njihov partner konstantno mora boriti s konkurencijom. Osvetoljubive su pa će se naravno osvetiti ukoliko budu ostavljene!

strijelac

Ovaj neodlučan znak ima problema s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Potrebno im je dovoljno slobode kako bi ostali vjerni!

Jarac

Jarac je vrlo tradicionalan i očekuje tradicionalno vjenčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne pretjerano puno seksa prije samog braka. Očekuje potpunu vjernost, a kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. Seks i djeca su način na koji ćete zadržati Jarca.

Vodenjak

Vodenjak je vrlo nestalna i želi stalne promjene. Vodenjak također nije pretjerano seksualna. Može se dogoditi da ih jedna osoba impresionira, a onda odjednom izgube interes. Kako bi ostali vjerni i dugo se zadržali u vezi potrebno je da se stalno nešto događa!

ribe

Ribe su jedan od najvjernijih i najpredanijih horoskopskih znakova. Vole veze koje traju cijeli život. Međutim, iako su sklone ovakvim vezama, prijevara im uopće nije nepoznata. Također ako pravu ljubav nađu još u srednjoj školi s njom će ostati do kraja života.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.