Horoskopius

Horoskopski znak i temperament-Temperament je najviše pod utjecajem planeta Marsa!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Temperament je najviše pod utjecajem planeta Marsa. Dok Rak zadržava ljutnju, Djevica je najsmirenija. Riba sve doživljava osobno, a najglasnije se ljute Ovan i Lav.

Ovnovi su poznati po kratkom fitilju

Ništa ne uzrnemirava pripadnike ovog znaka kao manjak odanosti i nepoštivanje reda, au stanju su se razbjesne i zbog najmanje sitnice, jer će svaku uvredu doživjeti kao napad na ego. Pošto su Ovnovi izuzetno temperamentni, u napadu bijesa ne biraju sredstva kojima će dotući protivnika. No ako druga strana ostane mirna, Ovnovi će se brzo ohladiti. Također, velika je vjerojatnost da će se prvi ispričati, što olakšava izglađivanje situacije.

Bik ima mnogo strpljenja, ali ga ne treba izazivati

Strpljivi, mirni i promišljeni pripadnici ovog znaka imaju najizdržljivije živce u cijelom Zodijaku. Ipak, ako stalno izazivate njihovo strpljenje, čuvajte se, jer ćete čuti sve što vam zamjera od prvog trenutka otkako vas zna. Negativna strana Bikovog temperamenta je to što ne prestaje teži za pravdom, pa će godinama čekati da bi se osvetio onome tko mu je nanio nepravdu.

Blizanci ljutnju izražavaju riječima

Veseli i hiperaktivni, Blizanci u raspravama nastupaju diplomatski i imaju zavidnu vještinu primirivanja situacije. Ako se razbjesne, prikloniće se niskim udarcima, riječima koje pogađaju protivnika tamo gdje je najslabiji. Tada će i vikati i neće slušati argumente druge strane. Međutim, dobra strana je što će se brzo odljutiti i biti spremni prijeći preko svađe bez zamjeranja.

Rak trpi i rijetko ima izljeve bijesa

Pripadnici ovog znaka su brižni, dragi i dobroćudni i ne vole neugodne scene koje se svim silama trude da izbjegnu. Tolerantni su i rijetko se daju isprovocirati do te mjere da izgube živce. Velika je vjerojatnost da će Rakovi okrenuti leđa i samo otići usred svađe, no to ne znači da zapravo nisu temperamentni, već da imaju odličnu samokontrolu. Zbog toga su skloni skupljanju bijesa i frustracija u sebi.

Lav je razdražljiv, ali nije opasan

Iako su pripadnici ovog znaka temperamentni, nisu ni približno eksplozivni kao Ovnovi. Razdražljivi su, a ako se uvrede, postaju hladni i proračunati. U ljutnji se postavljaju kritički prema drugoj strani, no popustit ako uvide da su pogriješili. Pošto su poprilično egoistični, ponekad će pravdu istjerivati ​​vikom.

Djevica kontrolira emocije

Iako je većina pripadnika ovog znaka smirena i kontrolira emocije, postoje oni koje ljutnja, iako ih rijetko obuzme, tjera da razbijaju stvari i prave vrlo neugodne scene. Svi pripadnici ovog znaka mrze gubiti u raspravama, pa će se svim silama truditi da predstave sebe kao moralne pobjednike. Nisu skloni svađama u javnosti, jer im je vrlo bitno da ih drugi vide kao kulturne, što dokazuje koliko se mogu kontrolirati i čekati pravo vrijeme za napad. Svađu obično započinju sitnim provokacijama, ali to neće priznati.

Vaga se satima duri

Pripadnici ovog znaka rijetkima će pokazati svoje pravo lice u svađi, a samo će prema bliskim ljudima pokazati kako izgleda njihov bijes, dok će ostali vidjeti smirenog sugovornika. Vage može mnogo toga uvrijediti, a zbog toga su u stanju duriti se satima. U najvećim trenucima bijesa odlaze iz rasprave i spuštaju telefonsku slušalicu te očekuju da se iskupite velikim potezima.

Škorpion provocira, ali ne gubi kontrolu

Pomalo arogantne i manipulativne, Škorpioni više pokazuju da su temperamentne nego što ih svađe zaista izbacuju iz takta. Kasnije sebi zamjeraju što su drugima pokazali svoju slabost, no najčešće započinju svađu ako osjećaju da nisu bili prioritet bližnjima. Nekad se svađaju i reda radi, kako bi pokazali drugoj strani gdje su granice ponašanja koje su spremni tolerirati.

Temperament Strijelca je nepredvidiv

U svađama su pripadnici ovog znaka poprilično iracionalni i nemaju poštovanja prema tuđim osjećajima. Napadaće drugu stranu bez plana, a iz faze vikanja prelaziće u fazu plača. Ipak, jednom izneseni stav ne mijenjaju, a potrebno im je puno uvjeravanja da oproste tuđe uvrede. Za njih je najbolje da ne ulaze u rasprave odmah, već da važnije odluke prespavaju.

Jarcu treba vremena da se smiri

Praktični i disciplinirani, Jarčevi su osjetljivi tuđe potrebe i osjećaje, au raspravama se obično trude da sagledaju stvarni uzrok neslaganja. Pošto su ispod hladnokrvnosti vrlo emotivni, neće moći kontrolirati emocije ako osjete li da su njihove dobre namjere dovedene u pitanje. Trude se da se ne razbjesne, spremni su na ustupke radi općeg dobra, mada imaju potrebu da sve bude po njihovom. Nakon teške svađe, mogu šutjeti danima dok se ne smire.

Vodenjak se brzo ljuti, ali i zaboravlja

Pripadnici ovog znaka najčešće gube živce ako se sretnu s ograničenjima ili im se prigovori da su iznevjerili očekivanja. Uopće nisu samokritični, tako da o svojoj eventualnoj krivnji mogu razmišljati tek danima nakon sukoba. Najvažnije im je da naglase da nitko njima ne može upravljati, no to najčešće nije istina, jer su robovi svoje nervoze. Ipak, brzo zaboravljaju i spremni su prijeći preko svađe, pa čak i uvreda, ako je druga strana spremna na to isto.

Riba sve doživljava osobno

Pripadnici ovog znaka obično su preosjetljivi, a pošto ne vole njihove osjećaje budu povrijeđena, trude se da to ne rade niti drugima. Ipak, ako izgube živce, priredit pomalo teatralne scene i tražiti samoću. Nakon što se ohlade, a to je brzo, imaju snažnu potrebu odmah izgladiti situaciju. Čak će i sami tražiti oprost, pa i kada objektivno nisu krivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK