Horoskop: Žene rođene u ovom znaku svaki muškarac želi samo za sebe

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ona čezne za partnerstvom, to je vječna želja njenog srca, ali ako ćete je voljeti, morate je potpuno voljeti.

Ona je – Vaga!

Vagi je potreban prostor. Njoj treba sloboda da bude onakva kakva jeste u bilo kojem trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umjesto toga ona će čekati dok pravi spektar riječi ne zazvuči istinito u njenom srcu.

Čak i tada, možda bi vam mogla pošalje pismo. Budući da je intenzitet njenih osjećanja veliki, to može postati pravi zadatak. Ona voli riječi. Ona voli magiju koju one posjeduju, način na koji je mogu osloboditi.

Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su riječi važne, oni su potezi četkice njenog srca. Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome. Vaše riječi upućene njoj nikada ne smiju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja.

Ona je umjetnik, ali kako bi mogla preživjeti u svijetu, ona mora pronaći svoj medij. Njoj su potrebni predmeti i zvukovi, mirisi i teksture koji rezoniraju s tim mjestom duboko iznutra koje kaže: “Da. To je to, sada je sve kako treba. ”

Ako volite Vagu, morate znati ovo: Njoj je potrebna njena umjetnost, baš kao što je vama potreban zrak – bez nje, ona neće tko je ona. Ona traži tišinu. Vaga će voljeti svoje tijelo. Ona će mrziti svoje tijelo, također. Ali, vi ga morate voljeti. Morate je pogledati u oči i smiješiti se.

Sklanjajte joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirivati ​​svaki djelić njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete. Ona će žuditi za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Njoj treba romansa. Njoj trebaju poljupci. Ona će odjuriti daleko da vidi svijet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti.

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati što nije u redu. Neće vam reći što nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vrijeme kada će jednostavno morati osjetite tugu, kada će morati osjetite svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumijete.

Što god da je to, ona će to više osjećati. Težinu njezinih strahova, njezine radoznalosti, sve: biti čovjekom, odgovornost, mržnju i nasilje i nepravdu, ljepotu i lakoću i dah, sve to. To je zastrašuje, ali je i zapanjuje.

Dakle, njoj će trebati vremena i prostora za istraživanje i nema ništa ljepše od Vage kada doživljava svijet. Ona vidi magiju gdje je drugi ne vide. Njoj treba vjeruje u magiju. Zvjerski. Ako volite Vagu, morate slaviti; morate slaviti nju, život, sve i ništa. Ako volite Vagu, morate voljeti samu suštinu ljubavi.

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osjećaja žestine i protiv osjećaja mekoće i krhkosti. Vječni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

Kako bi kompenzirala to što ne poznaje sebe, ona će ugoditi svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamjerati zbog toga; ali ako volite Vagu, morate vidjeti njezinu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.

Njezino srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mjesto u svijetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je potaknete na brigu o sebi. Ona nikada neće biti usmjerena na njezine potrebe, tako da ćete morati je naučiti toj vještini.

Morat je naučiti da stavljanje njezine potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.

Osjećat će se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smijete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Ukoliko želite zarobiti srce Vage, to mora biti zauvijek. Od Vage nema predanijih partnera, pažljivijih ni angažovanijih.

Nikada je ne smijete uzeti zdravo za gotovo, jer će se njeno srce zatvoriti kada osjeti neprijatnost, a tada riskirate da nikada više ne nađete put. Njezino srce zna tajnu svega. Zaštitite ga.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.