Horoskop: Ove dame će se prve udati!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaka žena misli da je ona najbolja majka, supruga, snajka ili drugarica. Nijedna nema mane i ne postoji ništa što bi trebalo promijeniti. Samo, horoskop ne misli tako.

Kada biste za trenutak zavirili u astrološki svijet i potražili najbolju ženu za brak, vjerojatno biste se iznenadili. Astrolozi su izdvojili samo tri znaka čiji pripadnici su brižne, nježne i odane supruge.

Jarac

Žene Jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali zapravo ispod maske koje kriju jako su emotivne. One su jako odgovorne, požrtvovane i posvećene i kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati ​​u braku s njom. Kako su uglavnom u pitanju osobe koje vole tradiciju, obitelj ima je jako važna. Ona dobro zna kakvog čovjeka ima pored sebe i koliko on vrijedi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje. Kao majka, žena Jarac je biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od svog partnera je da pokažu karakter i istrajnost, koji i sam pokazuje. Ljubav sa ženom koja pripada ovom znaku nije vatromet, ali jeste varta koja će gorjeti kad sve ostale budu sagorjele.

Lav

Baš kao i žene rakovi, lavice umeju da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osjećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerojatno sposobna, a kada su djeca u pitanju jako požrtvovna. Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju obitelj, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška. Od lavice možete očekivati ​​da vas obasipa nježnošću i pažnjom.

rak

Rakovi su poznati kao osjećajna i osjetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena rak uvijek će se truditi da se svi oko nje osjećaju dobro, a uz sve to odlična je kućanica i majka. ono što bi mogao biti probelm u odnosu sa ženom kaoja pripada ovom horoskopskom znaku je to što su žene rakovi sklone dramatizovanju stvari, ali nitko nije savršen, zar ne? To je jednostavno ona, a tko je prihvatite takvu možete očekivati ​​dobra brak, a ono što ona očkuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da bude uz nju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.