Horoskop otkriva: Da li imate dobru karmu? Jeste li ikad osjećali da vas vodi neka nevidljiva ruka u određenom smjeru?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jeste li ikad osjećali da vas vodi neka nevidljiva ruka u određenom smjeru? Odgovor bi mogao glasiti – karma, to jest ono što ste učinili ili niste u prošlom životu. Ali, ako niste svjesni toga, možete imati dojam kao da ne držite vlastiti život pod kontrolom.

OVAN
U prethodnim životima uvijek ste radili pravu stvar. Jeli ste, oblačili ste, išli na posao i živjeli kao i sav ostali svijet. To vam je pružalo sigurnost i imali ste osjećaj da ste prihvaćeni. Zato ste sada bundžija i ne uklapate se u standarde.

BIK
Volite lijepe stvari, ali ih se često lišavate, čak i kad možete ih priuštite sebi. U prošlim životima bili ste škrt i živjeli skromno čak i kad ste imali novca.

BLIZANCI
Vas fasciniraju jednostavne stvari, kao što su oblaci, cvijeće, trava, sunce … Nekada ste bili znanstvenik zadubljen u pravo, filozofiju ili teologiju. Malo ste obraćali pažnju na stvari koje vas okružuju.

RAK
Vi ste prava “kućna buha” i obožavate da sjedite kod kuće. Obitelj vam je najvažnija, i vrlo ste voljeni. Ali, nije uvijek bilo tako. U ranijim životima najvažniji vam je bio vaš zanimanje, bilo da ste bili kralj, trgovac ili ribar. Više vremena ste provodili baveći se svojim poslom nego s obitelji. Zato se u ovom životu uspostavlja ravnoteža.

LAV
Da li vam često govore da imate užasno jak ego? Sasvim je u redu da sebe stavljate u centar svijeta zato što ste u prethodnim životima bili prezauzeti brigom o drugima. Preporuča se da budete “u sebi” svjesni svoje snage kako vas ne bi proglasili za običnog hvalisavca.

DJEVICA
Vi ste bili neko svešteno lice, redovnik, redovnica, iscjeliteljica … potpuno posvećeni duhovnom životu. Zato se danas bavite administracijom, menadžmentom i sličnim stvarima

VAGA
Vama je vrlo bitno što okolina misli o vama i da postupate u suglasju s društvenim normama i volite kad drugi o vama misle kao o lijepo vaspitanoj osobi. Već pogađate. U prošlom životu ste bili egoista, arogantni i pomalo sebični.

ŠKORPION
Tajanstveni ste i ne otkrivate mnogo o sebi. To je zato što ste u nekadašnjim životima postupali potpuno obrnuto i naučili lekciju.

STRIJELAC
Volite dobru zabavu, ali se često dešava da se vaš poimanje zabavnog razlikuje od onoga što vaši prijatelji smatraju zabavnim. Tako ćete, primjerice, radije otići na neku filozofsku tribinu nego u kino. Vjerojatno ste nekada vodili frivolni i isprazan način života.

JARAC
Iako ste osoba koja je odana poslu, ponekad poželite ostati kod kuće. To je zbog toga što vam je u nekom od prethodnih života dom bio cijeli svijet. Potrudite se uspostaviti ravnotežu između poslovnih i kućnih obveza.

VODENJAK
Ne volite čuti za tuđu nesreću, jer se odmah oneraspolozi. Umijete biti nesretni zbog ljudi koje ne poznajete, za koje čujete samo na vijestima. U prethodnim inkarnacijama bili su vam važni samo vaša obitelj i prijatelji, nitko više izvan tog uskog kruga.

RIBE
Kao posljednji horoskopski znak, vi ste u prethodnim životima naučili sve lekcije prethodnih znakova. Vaša glavna crta je da volite izražavate svoj unutarnji svijet kroz umjetnost. U ranijim životima stajali ste sa sve četiri čvrsto na zemlji i bili vrlo praktični. Zato u ovom životu više lebdite među oblacima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK