HOROSKOP I SKRIVENE ŽELJE: Za čim najviše čezne vaš znak

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci vole i tehniku ​​i modu, dok Rak tajno žudi za uspjehom …

Ovan uživa u kupnji

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa iu svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsjednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz Bik obožava

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a kvaliteti im pomažu da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se da rade naporno, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućuje im uživanje u luksuzu koji cijene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

Blizanci obožavaju tehnikom

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsjednuti su tehnikom, koja im omogućuje bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Slabi su i na modu i spremni su cijeli dan Potosi na kombiniranje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspjehom

Suosjećajni Rakovi uvijek su spremni pomoći, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uvjerenjima.

Lav teži – nadmoći

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života.

Djevica je opsjednuta redom

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene točnost i disciplinu, a ako im to netko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči s opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, zato i ne čudi što su opsjednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje postići lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Ovaj poriv ponekad i ne mogu iskontrolišu.

Škorpioni vole lojalnost

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi, pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna interesovanje Strijelca

Baš kao i Ovnovima, i Strijelci najviše u životu obožavaju avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsjednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napraviće sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac ima egocentričnu crtu

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednut samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve napravi u svoju korist, bez obzira da li će povrijediti nekoga ili ne. Upustit se u lov na uspjeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natjera da odustane.

Vodenjak želi biti najkreativnija u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama bliske “nezdrave” navike

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni i zato ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.