HOROSKOP I RASKID: Jarčevi se osame, Strelčevi postanu gnjavatori, a OVAJ ZNAK NASTAVLJA ODMAH DALJE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Niste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak svijeta … Ili možda na to ne gledate tako crno? To, moguće je, ovisi io vašeg horoskopskog znaka. Provjerite …

Ovan

Pati puno više i dulje nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopće ne osjećaju ljubavnu bol, ali istina je da pate neizmjerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će rijetkima pokazati kako se osjećaju.

Kako će preboljeti: Kada prođe “drama” hrabro će krenuti u nove pobjede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi ?!

Bik

Cijeni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti prije nego što odluče prekinu odnos s partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.
Kako će preboljeti: Ako se desi najgore vrlo brzo će “uletiti” u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

Blizanci

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni posjeduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.
Kako će preboljeti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

rak

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osjećaj da se raspao cijeli njegov svijet koji više nikada neće moći sastaviti.
Kako će preboljeti: Jedino što može mu olakšati patnju je nova simpatija koja će pokazati razumijevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti nevjeru.

Lav

Teško pokazuje osjećaje, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povrijedili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže liječi, pa kada osjete da je kraj blizu, ishitreno će ostaviti partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.
Kako će preboljeti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti vjeru u ljubav. Oporavit se kada nahrane svoju sujetu.

Djevica

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promjenu životnog prostora i kruga Djevice doživljavaju kao osobni neuspjeh.
Kako će preboljeti: Proći će malo vremena, a Djevica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

Vaga

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osjete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli uživati, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.
Kako će preboljeti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosijek.

Škorpion

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vrijeme provode u analiziranju veze ne bi li na vrijeme otkrili poteškoće koje bi mogle ugroziti njihov partnerski odnos. Škorpion nikada neće sebe optužiti za probleme, uvijek je kriva ona druga strana.
Kako će preboljeti: prikrivači osjećaje, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Nakon ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

strijelac

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, prije svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povrijedi.
Kako će preboljeti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu postati pravi gnjavator koji će htjeti obnoviti vezu pod svaku cijenu.

Jarac

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će s bilo kime podijeliti svoju tugu. Radije svoje krize rješavaju u tišini svoje sobe.
Kako će preboljeti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

Vodenjak

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledat je iz svih kutova i prihvatiti svoj dio krivnje. Vodenjaci veoma teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.
Kako će preboljeti: Vrijeme liječi sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

ribe

Kada je kraj ljubavi, onda je sve palo u vodu. Nakon raskida za Ribe slijedi dugo razdoblje prihvaćanja novonastale situacaije i ideje da su napuštene. Zatim slijedi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje.
Kako će preboljeti: S prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK