Horoskopius

Horoskop i kriminal-Koji stupnjeva su “opasni”, u kojim znakovima, i ima li ljudi “predodređenih” za kriminal?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

FBI je nedavno objavio “prihološko-astrološki” profil kriminalaca na temelju statistike: u kom znaku je najviše kriminalaca, za kakve su stvari optuženi, koliko je koji znak vješt da se izvuče … Bez obzira na to što je FBI mnogima resprektabilan izvor, ipak se on bavio samo postocima, što je tek maleni dio na koji se astrologija oslanja.

Naravno, upoređivaćemo što je rekao FBI na temelju statističkih podataka, a šta primjeri iz astrologije za svaki znak.
Oprez u tumačenju, jer i najbolji horoskopski aspekti mogu dati najveće zlotvore, čak da istu planetu, na istom mjestu is istim aspektima, imaju i oni kojima plašimo djecu, kao i oni koji su svijet učinili boljim mjestom za život. Zato se ne zalijećite i ne procjenjujte na prvu loptu je li vam “pogođeno” ili nije – ne radi se o postocima i statistici.

Svatko zna da nabroji slavne ljude koji su rođeni u istom znaku kao i on, rijetko tko spominje one koji su upisani u crnu kroniku svijeta, a rođeni su u istom znaku kao i mi. Neki znakovi imaju ih više nego drugi, ali generalno nema znaka bez kriminalaca: ubojica, varalica, lopova i njima sličnih.

Suvremena astrologija smatra da pojedini stupnjeva zodijačkog kruga daju sklonost kriminalu . Na primjer, ako planete stoje na 8. ili 18. stupnju bilo kojeg znaka, ili blizu njih, onda je osoba makar jednom u životu bila u prilici da uradi nešto nezakonito, ako se već nije okušala u kriminalu.

Osmi stupanj svih znakova osim Vage. Da se ne može tako pojednostavljeno tumačiti horoskop, govori nam i primjer 8º Jarca, na kome i Hitler i Charlie Chaplin imaju Jupiter, koji je inače oličenje dobrote, pravičnosti i sreće!


 • Na 8º Ovna Miloš Obrenović ima Merkur, Brus Li Južni Mjesečev čvor, a Arkan Veneru i Merkur. Koja je razlika između Miloša, Brucea i Arkana? Ne tako velika, astrološki gledano.
 • Na 8º Blizanaca Javier Solana ima Saturn (uspjeh koji kratko traje, izgrađen na tuđoj nesreći – mada se nama čini da je taj gospodin dugo imao moć; doduše i naša nesreća dugo traje), Wesley Clark Ascendent (pod njegovim vodstvom nas je bombardirao NATO), a to je inače i stupanj na kome su se spojili Mars i Uran (obje planete agresivne prirode) u trenutku bacanja bombe na Hirošimu !

  Osamnaesti stupanj bilo kojeg znaka. Generalno, ovaj stupanj označava opasnost – svake vrste. Kad pogledamo primjere, ipak smo bliži teoriji da 18. stupanj daje jake strasti, nije baš obavezan i kriminal.

  • Na 18º Raka bili su Mjesec i Saturn u trenutku bacanja bombe na Hirošimu ; Mussolini tu ima Jupiter u 8. kući (opet broj 8!); Gorbačov Pluton u 1. polju (sjetimo se samo koliko mu je puta bio ugrožen život i kako je svrgnut s vlasti); belgijski kralj Leopold, poznatiji kao Sotona (o kome belgijski udžbenici uglavnom šute) volio je muči Crnce i ubija ih na strahotne načine, svakako je bio prilično perverzan, imao je na tom mjestu Mars, u 8. kući (opet!); Putin ovdje ima Uran (s aspektima), i tek će se vidjeti što ta planeta znači, jer sve ovo što je do sada bilo, samo je najavljivalo kako Uran zna biti precizan, žestok i reagirati u trenutku.
  • Na 18º Djevice smjestilo se Sunce patrijarha Pavla i Lava Tolstoja .
  • Na 18º Škorpioni nalazi (la) se jedna fiksna zvijezda – Kiffa Borealis, koju vjerojatno nitko ne bi volio imati u horoskopu, jer ASC na tom mjestu daje rođene kriminalce – tako kažu stari astrolozi! Ali što reći kad je na tom mjestu jedan Dostojevski imao Sunce!

   Svi koji u natalnoj karti imaju izražene ove stupnjeve, nisu po definiciji naklonjeni kriminalu, ali ipak ima tu nešto. Previše je slučajnosti da bi se teorija potpuno odbacila.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK