HLADNI KAO špricer: Ovaj horoskopski znak vam nikad neće pokazati emocije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj horoskopski znak se plaši vlastitih dubokih emocija, teži postati samotnjak i zainteresiran je samo za pravu ljubav.

Potiskuje emocije, teži perfekcionizmu i uvijek je nenametljiva – to je Djevica. Ona očekuje da je uvijek drugi primijete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je istrpi uvrede, plijeni otmjenošću, uzdržanošću.

Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje, bar u početku, ili se trudi da ostavi takav dojam. Ona uspijeva pogoditi želje osobe koja joj se sviđa. One navode muškarce da ih obožavaju, od njih prvo učine da se osjećaju jaki pored njih pa onda manipuliraju njihovim egom.

Iako djeluju da jestu, one ipak nisu strastvene. S obzirom da su perfekcionisti, Djevica inzistira da partner cijeni i poštuje njegu, čistoću i higijenu, kao i da bude praktičan i orijentiran ka cilju. Njezini su standardi postavljeni prilično visoko pa joj obično treba dugo da nađe osobu koja će biti vrijedna njenog interesa.

Kada jednom nađe onog pravog, Djevica je spremna je pomaknuti nebo i zemlju za njega. Mada, ona ne dozvoljava da je iko vuče za nos, ima talent prepoznati skoro svaku ma koliko perfektnu laž ili čak i najslabiji trag tuđeg parfema na njemu. Ali oona u takvim situacijama neće napraviti scenu, jer to nije njen stil. Ako se stvarno osjeti jako povrijeđenom, izbrisat partnera iz svog sjećanja kao da nije nikada ni postojao.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.