Godišnji horoskop Ribe za 2021.godinu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ove godine željet mijenjati i posao, i mjesto stanovanja, i partnera. Nemojte biti ishitreni s odlukama, nego dobro razmislite da li vi zapravo želite mijenjati sebe ili sve oko vas.

Nećete imati novčanih problema, pa ćete konačno vmoći odahnuti. Imate sjajne aspekte za partnerske odnose i ove godine ljubav će vam cvjetati. Ako ste već duže vrijeme sami, imate velike šanse da upoznate osobu s kojom ćete se savršeno razumjeti, a ako ste dulje vrijeme u vezi, moguće je da ćete stati na ludi kamen.

Ljeto je vrijeme kada vam zvijezde neće biti naklonjene, ali će se situacija popraviti već od sredine rujna. Na vama je samo da se potrudite i da date sve od sebe da vam se loš period više ne ponovi. Pred kraj godine biće vam neophodan odmor od svega, pa se potrudite da ga iskoristite.

POSAO I NOVAC

Ukoliko vam vaš trenutni posao onemogućava da budete kreativni, onda je proljeće pravo vrijeme da ga promijeniti. Imat ćete šansu da počnete raditi nešto potpuno drugačije. Ako taj posao ima veze s tehnikom ili medijima, onda možete očekivati ​​mnogo veću zaradu.

Iako ove godine nećete imati financijskih problema, bilo bi dobro da počnete štedjeti novac jer će vam dobro doći kada krajem 2021. zapadnete u manju krizu.

Ako se bavite pravom, na ljeto pazite što kome pričate na poslu. Razočaraće vas kolega u kojeg ste do sada imali mnogo povjerenja, a njegov postupak može ugroziti vaš radno mjesto.

Ukoliko planirate godišnji odmor, najprije riješite sve probleme na poslu, jer u protivnom nećete moći potpuno opustiti.

Ako nemate posao, obavezno prihvatite ponudu u privatnoj tvrtki. Iako će vam u početku biti naporno, kasnije ćete imati mnogo uspjeha. Početkom zime očekujte veći priljev novca koji će vam doći baš onda kada vam bude najpotrebniji.

Razdoblje je idealan za započinjanje vlastitog biznisa, pa ga nemojte nikako propustiti.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Pošto vi nervozu obično liječite hranom, važno je da kontrolirano jedete. Ukoliko dobijete višak kilograma, doživjet ćete još veći stres, pa ćete imati mnogo više zdravstvenih problema.

Možete imati i mnogo problema s bubrezima. Kako biste bili zdravi u 2021, treba voditi miran život, da se zdravo hranite i da se redovito bavite fizičkim aktivnostima. Najviše bi vam prijalo plivanje ili vožnja bicikla u prirodi.

LJUBAVNE PROGNOZE

Početkom godine mučit će vas dilema da li ostati s partnerom ili da zauvijek završite vašu vezu. Imat ćete dojam da vaš partner ne ispunjava vaš standarde. Mislićete da nije dovoljno pametan, da vam ne pruža vam materijalnu sigurnost, da nije dovoljno lijep i da nikada nije tu kada vam je najviše potreban. Da ne biste lupali glavu oko toga, potrebno je samo da se zapitate da li ga još volite. Ako je vaš odgovor ne, onda je vrijeme da završite tu vezu.

Ukoliko ste pak slobodni, imat ćete priliku upoznati jednog šarmantnog Bika koji će osvojiti vaše srce. Ako želite da vaša veza potraje, potrudite se da Biku svakoga dana date poneki razlog da vas ponovo osvoji.

Pred sam početak ljeta stišaće se strasti i biće vam neophodan odmor. Ukoliko ste odlučili ostati s partnerom, opustite se i uživajte u svakom danu koji provedete zajedno. A ako ste sami, onda znajte da vas očekuje zanimljiva ljetna avantura. Upoznat osobu zbog koje će vam zaigrati srce i taj osjećaj uljepšat vam cijelo ljetovanje.

U rujnu postoji mogućnost da postanete dio ljubavnog trokuta. Ako možete, nemojte u njega ni ulaziti jer ćete biti povrijeđeni. Mnogo ćete patiti i bit će vam potrebno puno vremena da povratite dobro raspoloženje.

Zbog loših planetarnih aspekata zima neće biti dobar period za vas.

Bit ćete tužni i depresivni bez bilo kakvog konkretnog razloga, a to će se itekako odraziti na vašeg partnera. Potrudite se da što brže izađete iz te loše faze da ne biste zbog toga imali bespotrebnih problema.

Partneri

Savršeni: Blizanci, Škorpion, Jarac

Pogrešni: Bik, Vaga, Strijelac

VAŠI NAJBLIŽI

Početkom godine osjećat ćete se kao žrtva vaše obitelji. Ali kada budete mislili o tome, zapitajte se što je obitelj dala vama i upravo zbog toga nemojte biti tako isključivi. Majka je vrlo važna figura u vašem životu i ove godine postat ćete vrlo bliske. Pokušajte u vašoj obitelji ne stavljate sebe u pravi plan, nego se više posvetite partneru i djeci jer su im vaša ljubav i podrška neophodni.

Ako budete imali problema s djecom, obavezno konzultirajte psihologa jer postoji mogućnost da sami nećete moći im pomognete. Bilo bi važno da se ove godine sjetite rođaka koje ste davno zaboravili i da im se javite. To će im mnogo značiti, a vi ćete se osjećati bolje i ispunjenije.

ASTRO-SAVJETI

Ako nekome nešto obećate, važno je da to i ispunite jer postoji mogućnost da nećete imati drugu šansu da to popraviti. Nemojte se nervirati oko nebitnih stvari. Ne kupujte stihijski jer vam zaista nisu potrebne sitnice na koje trošite novac.

Radite bez zabušavanja, budite pošteni prema sebi, ali i prema drugima jer je to jedini način da doživite napredak i popraviti svoj status u društvu. Bit ćete mnogo sretniji i neće vas gristi savjest.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK