Godišnji horoskop Jarac za 2021.godinu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ove godine očekuje vas mnogo izazova. Bit ćete mnogo agresivniji kada je u pitanju vaša karijera, pa ćete krajem godine postići željene rezultate. Promijenit svoj stav prema novcu. Manje ćete trošiti, a štedeći mnogo više. Vrlo je moguće da ćete morati financijski pomagati jednog člana vaše obitelji. I na ljubavnom planu će se mnogo toga dešavati. Emocije će vam biti neuravnotežene i mijenjat će se iz sata u sat. Lekcija koju vi morate savladati ove godine odnosi se na praštanje i opraštanje. Morat ćete se suočite s nekim ružnim događajima iz prošlosti i da ih riješite. Ukoliko već duže vrijeme razmišljate o osobi koju ste povrijedili, bilo bi dobro da to ispravite jer ćete se poslije toga osjećati mnogo bolje.

Također, potrudite se da ove godine nadoknadite sve što ste do sada propustili. Nemojte se sramiti priznati svoje pogreške. Važno je samo da počnete ih ispravljate. Morate naučite više volite i cijenite sebe, jer će vas onda i drugi više poštovati.

POSAO I NOVAC

Početkom godine na poslu vas očekuje mnogo uzbudljivih, lijepih, ali i mučnih situacija. Imat ćete osjećaj da vam je nanijeta nepravda koju ne možete popraviti, no pokušajte učiniti sve da se to više ne ponovi. Nemojte biti previše agresivni jer će se u tom slučaju sve okrenuti protiv vas.

Uspjećete završiti mnogo toga, što će vas dodatno motivirati. Ukoliko radite, zbog dobre pozicije Marsa u rujnu i listopadu možete očekivati ​​unapređenje. Ako ne radite, ovo je vrlo povoljan period za pronalaženje posla.

Krajem jeseni malo će vas usporiti retrogradne planete, što će vama mnogo prijati. Moći ćete predahnuti i dobro razmislite u kom pravcu će se dalje razvijati vaša karijera. Veći priljev novca očekuje vas u studenom. Ako do tada biti u krizi s parama, nikako nemojte uzimati kredite, već novac posudite od prijatelja.

Važne odluke nikako nemojte donositi sami, nego se obavezno konzultirajte s kolegom u koga imate najviše povjerenja.

Ukoliko radite u privatnoj tvrtki, onda će ovo biti sjajna godina za vas jer ćete mnogo više zarađivati ​​i napredovati na poslu.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Žlijezde su vaša slaba točka ove godine, pa početkom proljeća posjetite endokrinologa. Iako se to po vama nikada ne bi reklo, živčani sustav vam je u vrlo lošem stanju. Nemojte proizvoljno uzimati lijekove, kao što to obično činite.

Na jesen imate odlične šanse da ostanete u drugom stanju, a ako ne želite bebu, pazite se.

Moguće je da ćete imati manjih problema s bubrezima, naročito ako vam je ta bolest nasljedna. Nemojte se bojati, otiđite liječniku i učiniti sve da je spriječite.

LJUBAVNE PROGNOZE

Vaš emotivni život ove godine svakako neće biti dosadan. Zbog pozitivnog utjecaja Venere na proljeće ćete toliko privlačiti pripadnike suprotnog spola da će komplimenti stizati sa svih strana. Ako ste slobodni i žudite za ljubavlju, obratite pažnju na jednu Vagu, koja se već duže vrijeme mota oko vas i udvara vam se otvoreno. Nemojte biti nadmeni, već joj dopustite da vam priđe. Sudeći po zvijezdama, ta veza mogla bi imati sjajnu budućnost. No, ako ste zauzeti, onda je najbolje da ovaj period iskoristite kako biste partneru pružili podršku, koja će mu itekako biti potrebna.

Na ljeto ćete biti osjetljiviji nego inače, pa ćete sve primati k srcu. Ukoliko vaš partner zbog poslovnih obveza nije u stanju da vam se maksimalno posveti, to ne znači da vas on više ne voli nego samo da je previše zauzet. Ako nemate partnera, očekujte da vam se u ovom razdoblju javi osoba koju ste davno zaboravili. Ponudit će vam da ponovno budete u vezi, a samo na vama je odlučite hoćete li na to pristati.

U rujnu i listopadu privlačit vas problematični muškarci jer ćete imati potrebu da im pomognete. Budite oprezni ako se upustite u vezu s nekim od njih jer možete imati mnogo problema. Ako planirate proširenje obitelji, ovo je idealno vrijeme za to.

U prosincu ćete zaista uživati ​​u ugodnim trenucima i steći ćete mnogo novih prijatelja. Ako vam se ukaže prilika da negdje otputujete, spakirajte kofere i partnera, otidite na romantično putovanje i ponovno se sjetite koliko volite jedno drugo.

Ove godine bit ćete odličan provodadžija, pa ako vam se ukaže dobra prilika, pokušajte spojite neke ljude koji su već duže vrijeme veoma usamljeni.

Partneri

Savršeni: Rak, Škorpion, Ribe

Pogrešni: Ovan, Bik, Lav

VAŠI NAJBLIŽI

Znali vi to ili ne, u vašoj obitelji uvijek bude onako kako vi kažete. Ni ove godine nećete biti spremni na kompromise s roditeljima, ali ni s djecom. Nemojte to raditi, saslušajte što imaju reći jer vi ipak niste najpametniji na svijetu. Ukoliko imate brata ili sestru, znajte da će vam od travnja do srpnja oni biti potrebni više nego ikada prije. Pomoći će vam bez obzira na to kako ste se vi ranije prema njima ponašali. Sredinom travnja mogući su problemi sa zdravstvenim stanjem jednog člana vaše obitelji, pa se potrudite da mu se maksimalno posvetite. Na taj način imat ćete priliku ispraviti neke vaše ranije sukobe. Kada to razriješite, biće vam mnogo ljepše.

ASTRO-SAVJETI

Nemojte se plašiti da pokažete kakvi ste zapravo. Imate mnoge strahove, a niste ni svjesni koliko bi vam bilo lakše da se opustite i prihvatite sebe kakvi jeste. Volite sebe mnogo više, pa će vas zato mnogo više voljeti i drugi.

Nije smak svijeta ako i vi ponekad zaplačete, jer znajte da nije strašno patiti. Nemojte zbog strahova propuštati mnogo lijepih stvari koje vam život nosi. Oput se i uživajte, i sve će doći na svoje mjesto.

Vrijeme je najbolji lijek za sve probleme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK