FENG ŠUI: Što donose leteće zvijezde u ovoj godini?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po feng shuiju prostor – bez obzira na to je li riječ o sobi, kući, stanu ili tvrtki – podijeljen je na devet sektora, a svaki od njih upravlja određenim segmentom života poput zdravlje, obitelj, karijera. Vrlo je važno da svakim od njih protječe dobra energija “či”, jer je to preduvjet za sreću, zdravlje i napredak osoba koje tamo borave.

Svake godine mijenja se energija u određenom prostoru. Za to su zadužene takozvane leteće zvijezde, koje prelaze iz jednog sektora ili Bagva u drugi. Neke od njih nose dobru energiju, kao zvijezde 1, 4, 6, 8, 9, i lošu kao što je to slučaj s 2, 3, 7.

Najopasnija je zvijezda žuta petica, poznat kao veliki Vojvoda Jupiter, tri ubojstva. Kada dobre zvijezde slete u određeno sektor to pojačava njegovu energiju i donosi uspjeh. Međutim, kada u sektor dolete loše zvijezde i gospodare njime narednih godinu dana, najavljuju nesreću i neuspjeh u toj oblasti. Da se to ne bi dogodilo, postavljaju se određeni feng shui lijekovi.

Spriječite loš utjecaj
Vaš prvi zadatak jeste da obranite prostor od utjecaja negativnih zvijezda, jer one nose lošu energiju i nesreću.

Žuta petica na zapadu
Ovo je jedna od najopasnijih letećih zvijezda, jer može dovesti do gubitka novca, otkaza na radnom mjestu ili teške bolesti. Najučinkovitiji način da se obranite od ove zvijezde jeste da je ne uznemiravate, a to bi značilo da što manje vremena provodite u tom sektoru, da u njemu ne držite televizor, ne puštate glazbu, ne stvarate buku dok otvarate vrata ili prozore. Ne savjetuje se ni renoviranje prostorija koje se nalaze na zapadu ili čija su ulazna vrata na toj strani svijeta.

Da biste smanjili loš utjecaj žute zvijezde, u zapadnom sektoru možete postaviti nekoliko feng shui lijekova. Ovdje bi trebalo držati zdjelicu vode pomiješane sa solju (mijenja se jednom mjesečno), zajedno sa šest kineskih kovanica povezanih crvenom trakom, zatim mesinganog zmaja, metalne zvončiće od šest cjevčica ili Vu Lu figuricu. Preporučuju se razni metalni oblici okruglog oblika. Dovedite u ovaj sektor bijelu, srebrnu, zlatnu, bakrenu, crnu i teget boju pomoću tepiha, draperija, stolnjaka i jastučnica.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK