FENG ŠUI savjetujemo: Oslobodite dom negativne energije-nove vibracije i pozitivni elan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po feng shui filozofiji, čišćenje životnog prostora i izbacivanje starih ili oštećenih predmeta podrazumijeva ustupanje prostora novim vibracijama i pozitivnom elanu.

Težite tome da je vaš dom uvijek čist, jer je to jako važno za protok pozitivnog upliva. U vašem prostoru najbitnija je kuhinja koja označava blagostanje, zadovoljstvo i sreću. Vodite računa da taj dio bude besprijekoran.

Morate biti svjesni energije koja postoji u vašem domu. U slučaju da niste zadovoljni događajima koji se odvijaju u vašem životu, morate početi stvarate ili dovodite pozitivnu energiju u vaš dom.

Ako želite poboljšati odnose sa svojim bračnim drugom, članovima obitelji, rođacima, prijateljima i kolegama na poslu, učiniti ovaj jednostavan zadatak. Uzmite morsku sol i pospite oko unutarnjih granica vašeg doma. Dozvolite da morska sol odstoji preko noći, a sutradan je pokupite i bacite.

Ako ste među onima koji traže novi posao, odmah odaberite 27 predmeta koje ne koristite uopće i poklonite ih ili ih prodajte. Ovo donosi u vaš dom i vaš život pozitivne nove stvari.

Naranče dovode pozitivnu životnu energiju. Napunite zdjelu s ukupno 9 naranči i stavite ih u vašu kuhinju ili na kuhinjski dio, kut sto – kako bi privukle pozitivnu životnu energiju.

Kako biste povećali svoju sreću i mogućnosti pronaći pravu ljubav, potrebno je da pokušate apsorbujete više zapadne energije. Promatrajte zalazak sunca najmanje tri puta tjedno. Ispunite srce nadom i um pozitivnom energijom.

Kupite novi, po mogućnosti crveni novčanik, privući pozitivne vibracije. U njega, posebno u pregradu u kojoj držite papirnate novčanice, stavite đumbir, kao stimulans koji privlači nove izvore prihoda.

Napunite jednu zdjelu šećerom do vrha, to ima utjecaj na vaš blagostanje.
Ispunite vaš prostor dobrim zvukom. Pustite vašu omiljenu glazbu i pojačajte ton na maksimum, jer se vjeruje da jak zvuk plaši zle utjecaje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.