FENG ŠUI: Atmosfera puna ljubavi za romantičnu večeru-Feng shui vam pomaže prizvati pozitivnu energiju zaljubljenosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Feng shui vam pomaže prizvati pozitivnu energiju zaljubljenosti i doprinosi savršenoj atmosferi donoseći ljubav u vaš dom.

Pošto ste osmislili romantičan jelovnik, pobrinite se urediti i sto i blagovaonicu sukladno najromantičnijim idejama feng shui stručnjaka.

Idealan sto za jednu romantičnu večeru je okrugao ili četvrtast s najviše dvije stolice. Više stolica može djelovati kao očekivati ​​više gostiju, umjesto da je atmosfera samo za dvoje. Ukoliko imate veliki sto, pomaknite neke stolice, a dvije postavite na kraj stola tako da budu jedna pored druge. Veliki stolovi nisu pogodni za romantičnu večeru u dvoje, ukoliko je moguće izbjegavajte ih ili dekorirajte tako da ne budu prazni i pusti.

Udoban i intiman prostor koji odiše ljubavlju pravo je mjesto gdje ćete poslužiti romantičnu večeru. Također, pobrinite se da vaš gost ne gleda u pravcu kuhinje ili možda prljavih žila. Osvjetljenje treba biti blago i ugodno za oči.

Dekorirajte trpezarijski sto crvenom bojom, jer je ona simbol ljubavi i romantike. Crvena također predstavlja vatreni element u feng shuiju, pa je idealna boja za zaljubljene. Odaberite dekoraciju za blagovaonicu u paru. Na primjer: vaza s dva crvena cvijeta ili dva crvena kristalna srca kao dekoracija za svečanu trpezu.

Nemojte zaboraviti svijeće. Odaberite lijepe crvene svijeće koje će pojačati romantičnu atmosferu. Obucite nešto crveno. Može biti i sitnica, kao što su naušnice u crvenoj boji.

Ukoliko na sredini vašeg stola stoje ruže, obavezno izvadite trnje. Trnje simbolizira tešku vezu, tako da ćete njihovim uklanjanjem dobiti lijepu vezu bez većih problema. Druga opcija za cvjetne aranžmane na stolu su božuri koji inače važe za “cvijeće ljubavi”. Ukoliko ste ljubitelji lala, one će biti najbolji izbor. Odaberite da boja cvijeća bude ovisno o tome što od veze očekujete. Crvena simbolizira brak, ružičasta i marelica – mladenačku ljubav, žuta – pravo prijateljstvo, bijela – čistoću u vezi.

Po feng shui pravilima “ti si ono što vidiš”. Tako da iz trpezarije treba pomaknuti sve što prezentira jednu osobu, usamljenu. Okačite vesele slike zaljubljenih parova, a poklone vaših bivših ljubavi sklonite da ne budu na vidljivom mjestu.

Obavezno otvoriti prozor prije večere kako bi izašao stari zrak i ušla nova svježa či energija koja će donijeti bolje ljubavne odnose i romantiku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK