Horoskopius

Feng Shui: Očišćenje prostora-radiestezijske eliminiranje Ša

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako posjećujete nako mjesto ili živite na mjestu koje izgleda teško i sumorno, osjećate se uznemireno ili bolesno veći dio vremena, prvo što morate saznati je: da li takva osjećanja imaju bilo kakve veze s Ša, tj. s podzemnim štetnim zračenjem. Ono može dolaziti od podzemnih voda (jednog ili više tokova koji se mogu i križati), od podzemnog bunara, pećine, oštre stijene (grebena) koja strši ispod zemlje, te od pukotine, lošeg stanja tla, zakopanog panja ili podzemnog zagađenja. Ukoliko još niste sigurni u sebe, ili niste dovoljno ovladali pomenutim “alternativnim metodama” koje predlaže Feng shui, ispitivanje mogućeg izvora
štetnog zračenja povjerite osobi koja je za to obučena: radiestezisti ili nekom drugom tko je ovladao vještinom otkrivanja podzemnog zračenja pomoću viska (ili rašlji). Prvi njegov zadatak je da utvrdi, ukoliko štetno zračenje postoji, gdje ono ulazi u vaš prostor.
Ovo je moguće ustanoviti na licu mjesta ili putem nacrtanog tlocrta vašeg prostora (kuće ili stana) koji želite ispitati.

Najlakše “izlječenje” ovog široko rasprostranjenog problema u vezi sa štetnim zračenjem je da jednostavno na tlocrtu ucrta tri koncentrična luka (plavim mastilom ili plavom kemijskom olovkom) oko točke gdje zračenje ulazi (kao što je prikazano na crtežu 1.). To funkcionira!
Drugi, vrlo uspješan način koji funkcionira kod neutraliziranja negativnih sila, je kopirati svoj tlocrt i zalijepite ga na čvrstu podlogu (drvenu ploču ili čvrsto parče kartona) koja se neće uvijati. Potom, uzmite bakrenu žicu i zaljepite je duž cijele vanjske linije kontura tlocrta- ali nemojte na kraju spajati krajeve žice (odsijecite krajeve za malo). Kada ste to učinili odložite tlocrt na sigurno mjesto za pohranu.
Još jedan od načina saniranja štetnog zračenja koje možete sami izvesti jeste postaviti cvijeće u saksiji na mjestu gdje zrake ulaze (kao što je prikazano na crtežu 2.), a zatim uzmite bakrenu žicu i namotajte je na vanjsku stranu saksije- spiralno (!) , vodeći računa da je dobro pričvrstite trakom. Izlječenje koje ponekad uspijeva na mjestima sagrađenim iznad podzemnih voda sastoji se u postavljanju zasađenog cvijeća u saksije, duž “tečaja” struje podzemne vode.
Ono će, naime, zasigurno apsorbirati i preobratiti Či (životnu energiju), tako da će prostor biti mnogo ugodniji i zdraviji za stanovanje.
Ukoliko ste odlučili sami primjenjujete radiesteziju, osnovne preporuke (prema Feng šuiu) mogu se rezimirati u svega tri točke:
postavite svoje pitanje jasno, usmjerite ih izravno na objekt istraživanja i dopustite intuiciji da vas vodi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM