FATALNE I APSOLUTNO SAVRŠENE: Na ove tri alfa ženke horoskopa nijedan muškarac nije ravnodušan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da su spominjane fatalne žene i seksi zavodnice, jesu. U sljedećem opisu su navedene kompletne i savršene predstavnice horoskopa. Provjerite jeste li jedna od njih.

BIK

Žena Bik je savršena domaćica. Pored toga što je spretna u kuhinji, ona ume da zadovolji partnera i pruži bezgraničnu ljubav. Njezin dom odiše čistoćom, harmonijom i toplinom. Pored toga, ona ima sjajan talent za biznis. A s obzirom na to da ima “fobiju” od siromaštva, ona je spretna i zna kako zaraditi novac. O njenim zanosnim oblinama nema potrebe pričati. Ovo je prava žena.

VAGA

Ona je ljepotica, najljepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem kućanstva, ali njena ljepota je dobar genetski materijal za faktor nasljeđa. Lijepih manira, Vaga plijeni kao božica koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

LAV

Kao i kod muškaraca, tako i kod žena, Lav je dominantna jedinka. Njezina je pojava fascinantna, ona umije nametnuti svoju volju i za sebe bira savršenstvo. To joj pripada, jer je i ona savršena. Kraljica stajlinga i dobrog ukusa, čak i kad nije savršena, pronaći će način da se predstavi kao takva i da joj povjerujete.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.