FATALNA ASTRO PRIVLAČNOST: S kim ćete ludeti – i bukvalno iu krevetu? Den Gallagher i Aleks Forest – na zodijački način!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sjećate se kultnog filma “Fatalna privlačnost”? Sjećate se kako je Michael Douglas poludio za Glenn Close i upustio se u flert s njom? Onda se sigurno sjećate i kako je ona poludjela za njim, doslovno, pa je riješila da progoni i njega i njegovu obitelj.

Ako ne želite doživjeti nešto slično tome, pa ni blaže od toga, tu smo mi.
Ako, pak, želite osjetiti taj fatalni spoj – opet, tu smo mi!

Postoje neke kombinacije astroloških znakova za koje astrolozi kažu da su primjer velike strasti i emocija, primjerice veza koje ne mogu izbjeći.

Kada se nježni BIK otvori pred Škorpion i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu zasititi jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni. Bika umori njezin tempo, dok Škorpionu zasmeta njegova pasivnost. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu popraviti.

Već pri prvom susretu OVNA i VAGE javljaju se iskre. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i profinjenost Vage stvaraju veliku kemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti. Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu nerviraju Ovna. Vaga će s druge strana ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

Privlačnost između BLIZANACA i STRELCA nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može iznervira Strelčevu stav da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može zamjeri povremenu nonšalantnost i sklonost tračarenju. Rješenje je u zajedničkim putovanjima.

Osjećajnost RAKA i Jarcem snaga predstavljaju pravi spoj. Strast može pokvariti osjećaj Raka da ga Jarac povremeno ignorira, dok Jarcu može biti neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju se stalno podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Kralj svog svemira, LAV, ne može odoljeti slobodnoj VODOLIJI koja samo priznaje svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodenjaka je najprivlačnija Lavova karizma. Prevelika potreba Lava za pažnjom i Vodenjakovo protivljenje svih društevnim konvencijama mogu dovesti do problema. Spas od problema moraju tražiti u krevetu, daleko od ostalih.

DJEVICA voli red, RIBE odbijaju rutinu i to je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje promatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Djevica kao priliku naučiti Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti. Neopuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Djevici, a želja za kontrolom Djevice biti prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis je spas za vezu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK