Evo što koji horoskopski znak mrzi kod žena

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste među onima koji ne vjeruju u horoskop, ali vjeruju u karakterne podjele prema horoskopskom znaku, nije loše baciti oko na ove sitnice. Tko zna, možda je baš pogođeno!

Ovan

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog tko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagirati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.

Blizanci

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutiljive žene koje ne znaju s riječima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

rak

Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac Rak će reagirati loše na ženu koja ne pokazuje osjećaje. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosjećajna i sklona kritiziranju, Rak će takvu ženu zamijeniti nekom sličnijom sebi.

Lav

Lavovima je potrebna pažnja, i iako će na početku pokušati osvojiti ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvaćaš zbog čega je on genijalan, onda ga ne zaslužuješ.

Djevica

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako ti je svejedno što ti je auto neuredan i misliš da je mnogo važnije živjeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Djevica nikako nije za tebe.

Vaga

Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbjegavanju svađa i konfrontacije. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.

Škorpion

Škorpion iznad svega cijeni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da prijeđe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce Škorpionu.

strijelac

Skloni avanturi i rizicima, Strijelci jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kući gledati film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali Strijelac ne želi ni čuti za takvu.

Jarac

Jarac kod žena jako cijeni kad su dobre s novcem. Žena koja je uvijek u minusu i posuđuje novac jako će ići na živce Jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.

Vodenjak

Izrazito su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im nevjerojatno idu na živce.

ribe

Sebičnost je za Ribe najgora karakteristika, pa će muškarac Riba pobjeći glavom bez obzira ako osjeti da je žena takva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.