EGIPATSKI HOROSKOP: Koji je Bog egipatskog božanstva vaš zaštitnik? Koje osobine posjedujete egipatskog božanstva?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Egipatski horoskop je podijeljen na 12 znakova, svaki znak je obilježen jednim Bogom i nosi njegove osobine. Otkrijte koje osobine posjedujete egipatskog božanstva.

Sekment 29. 7-11.8 / 30/10-11/7 Boginja rata i borbe
Volite da se pokazujete. Jednostavno nastojite budete priznati po vašoj pravoj vrijednosti i kako imate visoko mišljenje o sebi, smatrate da nikad niste dovoljno nagrađeni. Zbog toga je vaš pratitelj nezadovoljstvo. Izražavanje pravde je vaš glavni pokretač. Ovisno od događaja, znate da se pokažete strogim, pa čak i nemilosrdnim i prema bližnjima. Nitko ne može izdržati vaš pogled, toliko je prodoran. U osnovi, posjedujete osvetnički duh. Svu vašu strogost prate psihičke moći, shodno tome i telepatija, koju biste mogli uspješno razviti. Veoma cijenite ljepotu i umjetnost. Ponekad vaša vanjska ljepota i sjaj mogu sasvim zaslijepiti. Ipak vi spadate među najnaprednije osobe kada je riječ o emocijama i seksualnosti. Radoznali ste i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu. Naročito u mladosti, skloni ste eksperimentiranju, prije svega na seksualnom planu. U svojoj potrazi za srodnom dušom spremni ste sve probati.

SETH 28.5.-15.6./28.9-2.10. Bog munja i podzemlja
Vječni putnik! Treba li reći da se zemljotresi najavljuju tamo gdje vi kročite nogom! Vaš motiv je: cilj opravdava sredstvo. Ako odlučite pobijedite, za vas nema prepreka. Ljudi vas se mnogo više boje nego što vas vole. Kad ostvarite jedan cilj, okrećete se i idete dalje. Volite lov na žrtvu. Posjedujete izuzetnu osobinu, da zaboravljate događaje i ljude koji su vas povrijedili. Imate vrlo živ temperament, a vaši osjećaji su uzvišeni i dostojanstveni. Bog munje i oluje, i vašim osjećanjima daje notu žestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera očekujete maksimalno angažiranje. Stalno sanjate o strasti i romantičnim doživljajima. Vaši kriteriji su ponekad toliko visoki da radije sjedite i maštate, nego da se prepusite nekome tko će vas samo polovično zadovoljiti.

NIL 1.1.- 7. 1 / 16.6. – 28.6 / 1.9. -7.9 / 18.11.-26.11. Reka harmonije i smirenosti
Vi bježite od običnih, trivijalnih stvari. Cijenite kreacije duha u kojima svjetlucaju varnice ljepote, inteligencije i duhovnosti. Vi ste omiljena osoba čije društvo svi traže. Vaša ličnost zrači neodoljivim magnetizmom što vas čini poželjnim u društvu u kojem se krećete. Privlače vas tajna učenja i alkemija, miješanje ljekovitih trava i pravljanje napitaka, koktela i eliksira za dobro zdravlje i dugovječnost. Vaša intuitivna priroda osjeća da se iza privida stvari uvijek krije još nešto. Vaše emocije su delikatne, odmjerene, pune ljubaznosti i pažnje. Rijetko kad vam se dešava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene. Volite romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre.

ANUBIS 9.5.-28.5 / 29.6-13.7. Bog mrtvih
Vaša izuzetno emotivna priroda čini vas osjetljivim na mjesečeve mene. Vaša najveća želja je pronaći recept koji bi svijet učinio boljim. Bez vas, možda ne bi bilo tradicije, i čovjek bi zauvijek bio bez korijenja. I vi ste na vrhuncu te misije! Vrlo ste odgovorni, inteligentni i pošteni. Emotivni ste i romantični, ali vam ponekad nedostaje inicijative. Morate uložiti malo više energije i entuzijazma kada tražite partnera svog života. U stanju ste dugo nekoga da volite bez ikakvog pokušaja da mu se približite i započnete vezu. Obično tragate za osobom koja će znati otkrije sve vaše kvalitete. Želite postepeno ljubavno zavođenje iu ljubavnoj vezi očekujete prije svega sigurnost.

HORUS 20/4-5/8 / 12/8-19/8. Bog neba
Čvrsto stojite nogama na zemlji i posjedujete jasan smisao za odgovornosti i vrijednosti. Politička dimanzija potpuno vas okupira. Vaša deviza je: ko ništa ne riskira, taj nište i nema. Prezirete one koji sve postižu ulazeći na ” mala vrata ”. Ako ikad dođete na vlast, taško njima! Vaša pravičnost, koja čini vašu snagu, također čini i vašu slabost, jer je poznato da uvijek napadate otvoreno i direktno. Tako postajete predvidivi. Vašem osvajačkom duhu potrebno je malo discipline. U ljubavnom pogledu ste ponekad slični leptiru. Nestalni ste i ne volite čvrste veze. Privlače vas avanture i nova poznanstva. Skloni ste da žrtvujete i svoju sigurnost u ime nečega novog, čak i kada time pravite neku glupost. Na putovanjima se rado upuštate u avanture s nepoznatim osobama.

OZIRIS 1/3-10/3 / 27/11-18/12. Bog prirode i podzemlja.
Vi ste uvijek spremni odgovoriti na sva pitanja. Bogovi su vas obdarili znanjima, koja vas čine posebnim. Naravno, to znanje izaziva mnogobrojne ljubomore. Oni koji su niži od vas, voljeli bi vas vidjeti kako “pucate”. Vaša mudrost, koju sačinjava vaša prava snaga, uvijek će znati da savlada i najteže probleme. Vrlo ste romantični i senzualni. Izuzetno ste skloni idealiziranju ljubavnog partnera i ljubavnog života uopće, pa se može dogoditi da budete i razočarani. U mladosti vam sigurno ne ginu rijeke suza zbog prevelikih emocija. Prvo što morate naučiti je razdvojiti stvarnost od lijepih želja i maštanja. Vi ste izuzetno osjećajni, odani i strastveni. Vi ste idealan partner svakoj osobi koju zaista volite.

Geba 12.2-28.2 / 208.-31.8. Bog zemlje
Vaš urođeni smisao za organizaciju je jedinstven. Niste umjetnik u estetskom smislu riječi, nego ste to u korisnom i praktičnom. Teško onom ko se povlači i ne poštuje svoju riječ. U takvim slučajevima, vaš bijes je strašan i nemilosrdan. Privlačni i vrlo pristupačni, vi ste pouzdanik o kakvom se mašta – uvijek nalazite prave riječi da utješite napaćene duše, da pomognete drugima. Vi ste romantični, uporni i odani onom koga volite. Želite se sjediniti u jedno tijelo i jednu dušu. Senzualni ste, strastveni i vrlo emotivni. U potrazi za pravom osobom ponekad se dogodi da izgubite kompas i počnete lutati od jedne osobe do druge. Vama su ljubav i nježnost potrebniji nego bilo kome.

AMON-RA 8.1-21.1./1.2.-11.2. Bog sunca – vrhovni bog
Ništa vam ne može odoljeti, u vašem prisustvu sve što je grubo, postaje nježno. Nitko ne ostaje ravnodušan u vašem prisustvu, a vaši govori koji su uvijek veoma mudri, često imaju proročki znak. Ipak, mnogi vas ne razumiju. Vaša plemenitost svima donosi sreću, izaziva čak i uzbuđenje zato što ne očekujete ništa zauzvrat. Veličina vaše duše svakog impresionira. Biti rođen pod zaštitom Boga Amon-Ra, istovremeno je počast i izazov. Vase emocije su delikatne, odmjerene, pune pažnje i ljubaznosti. Rijetko kad vam se dešava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene.

IZIDA 18/10-29/10 / 19/12-31/12 Boginja materinstva i zaštitnica mrtvih
Imate dušu i srce tolerantne i vječno zaljubljene osobe. Vaši prijatelji vole vaše prisustvo zato što unosite mir i vedrinu. Ipak, budite oprezni jer bi mnoge osobe mogle prekomjerno koriste vašu bezgranučnu tolerantnost i dobrotu. Samo, ponekad osjećate veliku usamljenost i čak težite da je učvrstite u sebi još više. To znači da niste potpuno zaštićeni od udaraca što ih donosi svakodnevnica. U ljubavi dajete sve od sebe i nimalo se ne ustežete da preuzmete inicijativu u svoje ruke. Želite usrećite osobu koju volite, zbog čega se ponekad dogodi da nemate mjere. Vrlo ste strastveni i otvoreni, a takvo ponašanje očekujete i od partnera.

MUT 22.1.-31.1./8.9-22.9 Boginja-majka
Vašu prirodu je teško shvatiti, zabavlja vas da održavate i širite misteriju oko sebe. U sebi nosite snažno osjećanje krivnje. To osjećanje proizlazi iz vašeg zagonetnog karaktera koji vas stavlja malo u stranu od zajednlce. Vaša razmišljanja ponekad vas vode u melankoliju. Ali znate i da budete strogi i ironični kada ocijenite da su vas drugi povrijedili i napustili. Za ljubav ste spremni na nemoguće. Skloni ste da se istinski zaljubite na prvi pogled i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mjesto, osobu svog života osvajate tako što jednostavno sjednete kraj nje i zračite srećom. Ona tada jednostavno nije u stanju odoljeti tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji. Uporni ste, ali i nenametljivi. Svoju volju provodite tiho i polako.

TOT 1.4.-19.4./8.11.-17.11. Bog mjeseca, mudrosti, znanja, astronomije, geometrije, matematike i umjetnosti
Prevladati vlastite sposobnosti je motor-pokretač vašeg života. Dok neki viču na sav glas o svojim otkrićima, vi marljivo radite u tišini i ponašate se krajnje skromno. Spremni ste vinuti u bilo koji poduhvat ako ocijenite da bi to moglo biti korisno za svoju obitelj ili društvenu zajednicu. Cijenite svaki napor, ne podnosite lijenost, ni fizičku ni duhovnu. Vaš optimizam i zanos naprosto je prelazan. I pored vaših zadivljujućih osobina, vi ne prezirete nikoga i ništa, osim niskosti i osrednjosoti. Ponekad imate teškoća u iskazivanju svojih osjećaja, naročito naročito kada je ljubav u pitanju. Sa jedne strane imate potrebu za nekim tko je uvijek tu kada se osjetite usamljenim, tužnim ili neraspoloženim, as druge strane, imate stalnu potrebu za bijegom – volite avanture i nova poznanstva.

Bastet 14/7-28/7 / 23/9-27/9. / 10/3-17/10 Boginja zaštite, kuće i sunčeve svjetlosti
Bogovi starog Egipta dodijelili su vam privlačnost i simpatije tako da vaše prisustvo nikad ne prolazi nezapaženo. Lako biste mogli postati vođa neke sekte, tolika je vaša moć uvjeravanja velika. Nitko ne uspijeva odoljeti vašem šarmu. Snage dobra i zla bore se u vama, ali vi uglavnom odabirete sklad i harmoniju. Ne želite vladate. To je zato što ste naslijedili opasno tajanstveno znanje. Vrlo brzo ste shvatili da se prava snaga ne ogleda na govornicama nego u mnogo suptilnijem radu. Vaša ličnost intrigira i fascinira i mnogima izgledate kao da ste došli iz nekog drugog svijeta. Upravo zbog toga je vaš način govora i mišljenja drugačiji od ostalih. U ljubavi ste impulzivni i puni zahtjeva. Iskreni ste, otvoreni, lojalni, pa čak i naivni. Vi nikad ne pristajete na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obično nemate mnogo strpljenja i zbog svojih zahtjeva i impulzivnog reagiranja. Zbog toga lako raskidate. Ponekad znate biti prgavi i neugodno iskreni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK