DUHOVITI, šarmantno, ZANIMLJIVI: Ovaj horoskopski znak vole svi, au seksu im nitko nije ravan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa njima život nerijetko nije jednostavan, ali bi bio krajnje prazan da ne postoje.

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i provod. Sa njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika.

Vodenjaci su originalne, sanjalice čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvijek dijete. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi, iskreni, prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Nekada su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji s njima. Oni su pokretači zabave, a sa njima je uvijek biti dobro u društvu. Ukoliko sa njima idete u provod, računajte da se after parti podrazumijeva. Umeju da motiviraju druge, jer su i sami vrlo motivirani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće.

Uran, vladajuća planeta Vodenjaka ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali on također Vodenjacima daje vizionarske kvalitete, one su u stanju proniknuti u budućnost i znaju točno što će raditi za pet ili deset godina. Uran im je podario moć brze i lake transformacije, pa su poznatije kao mislioci, progresivci i humanisti. Dobro se osjećaju u grupi i zajdnici, pa teže stalno budu okruženi drugim ljudima.

Vodenjak će učiniti sve za voljene osobe do točke samožrtvovanja ako je potrebno. U prijateljima najčešće traže osobine kreativnosti, intelekta i poštenja. Kada je riječ o obitelji očekivanja nisu ništa manja. Iako imaju osjećanje dužnosti prema rođacima, oni neće stvarati bliske veze ukoliko ista očekivanja kao i kod prijateljstva ne budu ispunjena.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.