Druga strana Venere …. Potreba za uživanjem postaje ovisnost! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrološka Venera pokazuje i svoju mračnu stranu. U tim trenucima ona simbolizira manipuliranje tuđim osjećajima zbog ostvarivanja koristi. Potreba za uživanjem postaje ovisnost koja život čini površnim i ispraznim. Spontanost izražavanja osjećanja prelazi u infantilnost, a usmjerenost na lijepo pretvara se u opterećujući snobizam. Kad je neuravnotežena, Venera izražava pohlepu preko potrebe za gomilanjem vrijednosti. U tim trenucima ljubav se doživljava kao posjedovanje druge osobe, što na kraju rezultira patološkom ljubomorom. Treba li napomenuti da je Vulkan, ružni Venerin suprug, bio izrazito ljubomoran i stalno je nastojao je uhvatiti na dijelu s nekim od ljubavnika?

Venerina patologija izražava se ovisno o zodijačkog znaka u kojem se nalazi ta planeta. Nalazi li se u Ovnu, donijet će pretjeranu sebičnost i sklonost agresivnom ponašanju. S druge strane, Venera u Biku pokazuje pretjeranu lijenost i okrenutost samo materijalnim vrijednostima. Planeta ljubavi u znaku Blizanaca, kada je neuravnotežena, izaziva površne emocije i sklonost nevjeri.

Kada se nalazi u Raku, Venera prakticira emocionalno ucjenjivanje i ulaz u neravnopravne veze. U znaku Lava potaknut će pretjeranu potrebu za privlačenjem pažnje koja s vremenom može prijeći u maltretiranje partnera. Venera u Djevici donijet će kompleks manje vrijednosti i istodobno neprestano kritiziranje tuđih nedostataka. Znak Vage u kombinaciji s tom planetom izaziva gubljenje identiteta i pretjeranu ovisnost od partnera. Venera u Škorpionu može donijeti sklonost manipuliranju i pretjeranu ovisnost o seksu.

Kad se nalazi u Strijelcu, donijet će teškoće pri zadržavanju u jednoj vezi i potrebu za stvaranjem nekoliko paralelnih ljubavnih odnosa. Venerina mračna strana u Jarcu iskazuje se hladnim iskorištavanjem ljubavnih veza za osobnu društvenu promociju. U Vodenjaku donosi probleme pri ostvarivanju bliskih odnosa, a ponekad i neuobičajene seksualne sklonosti. Preko znaka Ribe Venera može donijeti razočaranja zbog odabira pogrešnih partnera i sklonost identifikacije s ulogom žrtve.

Već u staroj Grčkoj pri slavljenju tamošnje boginje ljubavi Afrodite raspoznavala su se dva osnovna načina njenog izražavanja – zemaljski i nebeski. Zemaljska Afrodita bila je usmjerena zadovoljavanju čulnih užitaka, dok je nebeska označavala takozvanu platonsku ljubav.

Spomenuta dvojnost i sada je prisutna u astrologiji preko Venerinog vladanja znakovima Bika i Vage. Zemljani znak Bika u tom kontekstu Veneru bi prikazao kao boginju tjelesne ljepote i ljubavi, dok bi zračni znak Vage predstavljao Venerinu nebesku dimenziju. Ova sjajna planeta na taj način postaje simbolička spona između neba i zemlje, a ljude preko ljubavi uzdiže na razinu bogova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK