Dnevni horoskop za 24. 8. 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Danas ćete lako donijeti odluke u vezi s poslom. Bitno je da sve odradite brže nego inače. Imate više samopouzdanja i lakše se dogovarate sa svima.

Bik

Budite temeljni i sve će na poslu biti savršeno. Dobra je komunikacija s partnerom i članovima obitelji. Moguć je problem s glavoboljom.

Blizanci

Ne sviđa Vam se stanje na poslu, a sa kolegama nemate baš idealan omjer danas. Pokušajte završiti što ste započeli. Podijelite obveze na više dijelova pa će sve ići mnogo lakše.

rak

Vrlo ste neodlučni. Potrudite se da ne donosite prebrzo odluke u vezi s poslom. Nemate energiju da odradite sve što ste isplanirali.

Lav

Preosjetljivi ste. Ne reagirajte na priče drugih ljudi i na provokacije. Stavite sebe na prvo mjesto. Potrebna Vam je motivacija za rad, pomalo ste rasijani.

Djevica

Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu. Zauzeti, sve je kako treba. Novi prijedlog za promjene na poslu ne shvaćajte odmah preozbiljno nego razmislite da li Vam sve to odgovara. Ne morate nikakve odluke da donesete danas.

Vaga

Razmislite o promjenama na radnom mjestu ili o promjeni radnog mjesta. Ne prenagljujte ako ste nervozni ovih dana. Očekujte pomoć neke ženske osobe u vezi s problemima u privatnom životu. Možete dobiti dobar savjet.

Škorpion

Od Vas zavisi kako će se partner danas ponašati pa budite spremni na kompromis. Ne pravite partnera ljubomornim, a ako ste ste slobodni, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam se duže vrijeme sviđa. Moguća je avantura. Danas je odličan dan za strast, kreativnost i zabavu.

strijelac

Neki problemi koji Vam mogu iskrsnuti u privatnom životu mogu Vas opterete. Fokusirajte se na posao. Budite odgovorni. Imate podršku suradnika i partnera u svemu.

Jarac

Budite vrijedni na poslu, danas je dan kada ne smijete da otaljaju. Slobodni, moguć je flert. Pazite kome šta pričate, bilo bi dobro da budete diskretni u vezi s privatnim životom

Vodenjak

Imate previše posla i pod stresom ste jer ne znate kako sve bolje odradite. Potrebna Vam je pomoć kolega, onda ćete lako doći do rješenja.

ribe

Danas ste skloni flertu. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji. Moguć je priljev novca. Bit ćete prilično zadovoljni na kraju dana kako ste sve odradili na poslu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK