DNEVNI HOROSKOP ZA 23. LIPANJ 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Ukoliko spadate među one pripadnike znaka kojima je obrazovanje još uvijek jedno od pripritetnih obveza u životu, danas je dan u kojem možete u potpunosti se posvetite učenju i izučavanju važnijih oblasti. Vama je trenutno najbitnije da se pozabavite s vašim obvezama na polju obrazovanja, a potom možete se uključiti u bilo što drugo. Za sada vam sjajno ide, samo nastavite tako.

Bik
Komunikacija nije jedna od vama boljih osobina danas. Veća je mogućnost da ćete se danas ukoliko vas netko i upita za vaše mišljenje ponijeti pomalo osorno i na taj način ugasiti svaku drugu mogućnost za razgovor. Nepotrebna objašnjavanja nisu nešto čemu biste se danas podvrgli, pa ćete se potruditi da ih izbjegnete koliko god to budete mogli. Ukoliko netko pokuša ih od vas zatraži, sam je sebi navukao nevolju na vrat.

Blizanci
Vama je na ljubavnom planu danas veoma bitno da se iskažete u punom svjetlu i da partneru pokažete svoju nježniju stranu. Romantika je nešto što vašem odnosu manjka, pa ćete se danas potruditi da ju nadoknadite. Željeli biste da se malo više družite i izlazite, ali shvaćate da partner trenutno ima drugačije potrebe pa ste skloniji njegove želje stavite ispred svojih potajno se nadajući da će vam se to nekada vratiti dobrim.

rak
Vi ste ljuti danas. Problem je u tome što vam se sve čini nekako lošije nego što to u stvari jest. Bijes koji se skupljao u vama sada je na pragu da provali i pred sobom pomete sve koji vam se danas nađu na putu. Umjesto da se žeste ne bi bilo loše da malo razmislite o tome što ste mogli učiniti da predupredite ovu situaciju u kojoj ste se našli.

Lav
Za vas je ovo jedan od onih lijepih dana koje možete posvetite svojim najmilijima i da bez imalo grižnje savjesti uživati ​​u svim onim divnim stvarima koje vrijeme provedeno s njima nosi. Potpuno ste se posvetili ljudima koje volite i to vas danas čini izuzetno sretnim i ispunjenim. Sada vam je potrebno samo da se malo više uključiti u njihove živote i dešavanja u njima da biste se osjetili krajnje zadovoljno.

Djevica
Za vas je nastupio trenutak u kojem ćete se najvjerovatnije više držati kuće i dešavanja u njoj nego bilo čega drugog. Potrebno vam je da se malo više uključiti u neke poslove koji bi se ticali promjena povezanih s vašim životnim okruženjem. Prija vam da se zabavite uređenjem stana i bilo kakvom aktivnošću koja je usmjerena u tom pravcu. Odaberite nove boje za zidove ili promijenite neki detalj kad je namještaj u pitanju.

Vaga
Vještina komunikacije vam je danas na razini. Sasvim ste dobre volje i spremni za nova poznanstva i dogodovštine na tom polju. Ono što vam je svakako potrebno jest da se malo više pozabavite sa širenjem kruga vaših prijatelja i da se u toj potrazi za novim zanimljivim ljudima malo osvrnete i oko biranja potencijalnih partnera. Kod vas je barem to jednostavno. Ako ništa drugo, malo flerta će učiniti da se osjećate zadovoljnije.

Škorpion
Kad je o pripadnicima ovog znaka riječ danas će vrijeme iskorisiti da se odmore. Ono što je vama neophodno jeste da se malo osamite i da u tišini porazmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se isuviše forsirali u zadnje vrijeme, pravi je trenutak da se prije početka naredne sedmice relaksirate.

strijelac
Kod vas je danas sve u znaku naglašenih emocija. Moglo bi vam se dogoditi da se malo više upustite u raspravu o pitanjima srca koja je kod vas jedno od onih stvari koje su pod vječitim znakom pitanja, jer vi naprosto tražite uvijek nešto interesantnije, zabavnije, mističnije. Lako vam dosade stari ljudi i stare stvari, pa vas je samim tim vrlo teško zadržati kraj sebe na duže. Ovaj put ste se možda i upecali. Dobro razmislite.

Jarac
Zabrinuti ste zbog partnera. Sa jedne strane vam je vrlo stalo da ga usrećite, a sa druge ne znate kako mu pomognete s obzirom na to da je već neko vrijeme utučen. Iako znate o čemu se radi ne znate na koji način da mu pomognete. Samo se smiriti i pokušati otovreno s njim porazgovarati. To bi trebalo biti dovoljno. Onog trenutka kad sazna što vas muči svakako će se zapitaiti o svom ponašanju i stavu koji ima.

Vodenjak
Vi biste voljeli da se danas okružite prijateljima koji bi vam na najbolji mogući način uljepšali dan. Treba vam dašak veselja da se ponovo osjetite živima. Za sada vam je najbitnije da se ne optrećujete više sa stvarima koje ste do sada imali u planu. Malo se pokušajte usredotočiti na veseliju stranu života koja bi vam trenutno u većoj mjeri olakšala postojeću situaciju za koju i sami znate da nije baš najsjajnija.

ribe
Vi ste zlovoljni. Sve vam smeta i naprosto niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte s dragim osobama. Za sada nastojte se malo osamite ukoliko želite izbjegnete dodatnu tenziju ili uopće sukobe sa osobama koje cijenite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK