Dnevni horoskop za 09.februar 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan: Ništa se u životu ne događa slučajno. Nije slučajno ni to što će te danas sresti osobu koju niste očekivali. Rutinski poslovi. Trebala bi se zdravije hraniti.

Bik: Niste razumjeli što je voljena osoba htjela da vam kaže. Sve ste pogrešno protumačili. Premoreni ste i jedva čekate vikend. Izgleda da ni tad nema odmora. Zdravlje vas služi.

Blizanci: Propustili ste priliku da jednoj zanimljivoj osobi skrenete pozornost na sebe. Imat će te još danas šansu. Premnogo ste poslova započeli. Mali problem s krvnim žilama.

Rak: Ljubav na prvi pogled umije da bljesne kao munja ali obično ne traje dugo. Vi kršite to pravilo. Udružili ste se sa sumnjivim osobama zbog novca. Sinusi su vam u kaosu.

Lav: Voljena osoba je konačno sredila svoje obveze i danas je dan stvoren za ljubav. Uživajte. Posao vam danas ne ide od ruke. Razumljivo. Visok krvni tlak.

Djevica: Vaša emotivna strana ličnosti danas će doći do izražaja. Partner će biti oduševljen vašom osjećajnošću. Napravite novi plan za posao. Zdravlje dobro.

Vaga: Nikako da skupite hrabrosti i izneseta vaša osjećanja. Osoba prema kojoj gajite ta osjećanja nije ravnodušna. Opravdajte ukazano povjerenje. Želudac vam loše probavlja hranu.

Škorpion: Izbjegavate susret sa osobomdo koje vam je nekad bilo mnogo stalo. Danas prekinite tu glupu situaciju. Svoje tajne ne iznosite bilo kojem. Manje alkohola.

Strijelac: Problema u ljubavi je uvijek bilo i uvijek će biti. Vaša veza je suviše jaka i sve će to prebroditi. Poslovi idu svojim tijekom. Imunitet vam je jako oslabljen.

Jarac: Zarobljeni ste u svom čarobnom krugu i nikako da iz njega izađete. Partner već gubi živce. Probudite se. Ulazite u rizične poslove. Prkontrolišite kolesterol.

Vodenjak: Jedan jako lijep dan za one u dugoj vezi. Osvježiće te svoje strasti i bit će vam uzbudljivo. Natovarili ste sebi obveze koje niste morali. Previše ste napeti.

Ribe: Vaš osmijeh je otopio partnerov ledeni izraz lica. Budite ustrajni u tome. Znate širite pozitivnu energiju. Jedan kolega će tražiti materijalnu pomoć. Zdravlje je odlično.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.