Horoskopius

Djevica / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Savršenstvo u harmoniji – to je cilj osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka koja spaja intelektualnost i estetske težnje. Ipak, za njih još nisu okončane sve nevolje. Jer, čak ni u spoju sa Vagom ne nalaze se u svom elementu: sve ono što čini Djevicu nalazi istinsku i oštru opoziciju, surovo odbijanje od strane Vage u njoj i obratno. Ova bića posjeduju veliku osjećajnost i često pokušavaju razumom spoznaju svoje emocije. Imaju potrebu da se dopadnu i da osvoje ali njihov privatni život uvijek ostaje pomalo u tajnosti …

– Izvana ste taktični ste i miroljubivi, šarmantni i nasmijani. U dubini duše nedostaje Vam povjerenje u sebe. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga djelujete neodlučno. Ova veza Djevica – Vaga za Vas je dosta teška jer Vam je potrebno vrijeme da predbodite svoje komplekse iako znate da se dopadnete. Vrlo ste osjetljivi, pomalo nepovjerljivi, treba Vam vremena prije nego što se upustite u neku vezu.

Kada je to već gotovo, tada je Vaša vjernost pouzdana kao i Vaša iskrenost. Vi ste emotivni, pokazujete u mnogo slučajeva da su Vam emocije i raspoloženja intenzivni, ali u Vama postoji više zebnje nego što se to izvana vidi. Obično nezainteresovani, djelujete kada Vas pokrenu sentimentalni ili estetski motivi. Zavodljivost, strpljenje, mjera, simpatija, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad, želja za otvaranjem i voljno zatvaranje – sve su to odlike Vaše psihološke kombinacije Djevica – Vaga. Ali suprotnost ovih dvaju znakova uočljiva je u svim sferama Vašeg života.

To je prouzročilo da Vaš unutarnji život bude umotan u zaštitni omot, tako kontrolirati svoje impulse i uvjeravate se u dobru zasnovanost svake radnje prije nego je se prihvatite. Također, može se uočiti i rascepljenosti između optimizma i pesimizma, idealizma i realizma, između osjećajnosti i pretjerane kritičnosti. Zbog toga možete biti prilično komplicirani u svakodnevnom ophođenju s drugima, čime ćete, svakako, često nailaziti na nerazumijevanje okoline.

Vi, ipak, vodite računa o tome što će drugi reći (iako to možda ne pokazujete), i taj strah može inhibirati Vašu prirodnu kreativnost. Potajno ambiciozna, Vaša priroda često ne uspijeva zadovoljiti svoje prohtjeve, spriječena blokadama koje sama sebi stvara. Sigurno je, međutim, da je riječ o jednoj blagoj prirodi, punoj razumijevanja, tako da ostaje humana i otvorena u neophodnoj mjeri da bi ispoljila ono najbolje u sebi …

Sreća se za Vas krije u jednostavnim stvarima. Ako želite pronaći, trudite se da ne podliježete iskušenju egocentričnosti, koje Vas povremeno zahvata. Ono što sami želite, što Vam se čini ispravno, ugodno i povoljno, za Vas kao da je jedino mjerilo vrijednosti i očekujete da se i drugi ravnaju prema tom mjerilu. Zato bi trebalo da preispitate samu sebe i da pritom budete što je moguće više objektivniji. To bi preispitivanje trebalo rezultirati i nečim od onoga čemu toliko težite i što uvijek ne postižete: atmosferom bez kriza (ili bar rijetke krize) u privatnom životu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK