Horoskopius

Djevica / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza ova dva Pokretna znaka je prilično kontradiktorna. Djevica hoće sigurnost, mir, efikasnost i diskreciju. Strijelac ima smisla za putovanja, avanturu i neprekidno je u pokretu. Ova kombinacija obično daje ličnost koja uspijeva izbjeći “željeznoj logici” koju nosi znak Djevice i tako prodre u istinsku suštinu života, ljudi i situacija. Strijelac sa svoje strane nudi mogućnost da ovakva osoba otkrije filozofski i ideološki smisao života, što, podržano realizmom Device, doprinosi stvaranju snažne ličnosti, sposobne da se uzdigne iznad životnih nedaća i spozna najdublje istine …

Međutim, čak i ovdje, mnogim ljudima, koji imaju ovakvu sintezu znaka i podznaka, u životu često “ne cvjetaju ruže”. Ovakav znak može spriječiti da određene najvažnije i prirodne potrebe ličnosti budu zaista proživljene ili u dovoljnoj mjeri podržane. U običnim okolnostima, ovakve osobe poštuju društvene konvencije i priznate moralne vrijednosti – mogli bi ih obilježimo kao modele konformizma. Privlače ih drugi, i vole biti cijenjene zbog svog poštenja, integriteta i razumnog ponašanja. Govore i djeluju uglavnom kada su sigurne da su u pravu, što baš ne doprinosi nekoj spontanosti.

Poštene su i iskrene, darežljive i optimisti, ali veoma vezane za jedan ponekad prestrogi moralni kod časti. Njihov svakodnevni život obogaćen je miroljubivom i velikodušnom duhovnošću; umeju da njeguju mistiku malih i velikih stvari, a da ih na to ne navodi želja za uklanjanjem prosječnosti svog materijalnog života. To su vrlo čvrste osobe na koje se možete osloniti. Idealisti su i žele same sebe da prevaziđu, znaju da se bore za pravednu stvar, vole da uzmu slabe u svoju obranu. Ovdje filozofija svrgava razum: svijet je prostran i to je dovoljan izazov da se potrude da ga osvoje.

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Vi ste nonšalantniji od obične Device, skloni životinjama, sportu i životu u prirodi. Prihvaćate život filozofski i sa njegove vedre strane. Govorite otvoreno o tuđim greškama (malo više takta bi Vas daleko odvelo). Pazite da ne ometate druge i patite ako se osjetite odbačenim. Ne zato što volite da se svidite već zato što se stalno pitate gdje ste to pogriješili i onda ste time opsjednuti sve dok ne nadjete razlog odbacivanja.

Istovremeno možete biti i egoista ali i vrlo velikodušna i darežljiva osoba. Hrabri ste, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste zaista jedna od onih osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostanu neprimjećene u gomili. Rijetko se događa da mijenjate svoje ideale i da utječete na svoju okolinu riječju ili primjerom. Idejama koje su u optjecaju Vi dajete strogost svoje analize. Vi ste realizator koji ume da sprovede u djelo ono što su drugi općenito zamislili, ali ste često skloni raditi u sjeni …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK