Horoskopius

Djevica / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji je svakako najkritičkiji duh zodijaka: u njemu dominira unutrašnje samoispitivanje i rastrzanost. Na taj način, formira se priroda sposobna da dosegne sve krajnosti, da im se potpuno prepusti, ali i da ih odbaci. Ipak, ovo biće je u stanju koordinira proturječnosti i obdareno je sposobnošću mirenja suprotnosti marljivom dijalektikom koja mu omogućuje korištenje sinteze “za” i “protiv” radi ostvarenja dugoročnog cilja.

Taj cilj može biti uzvišen ili razuman, ovisno od dominirajućeg znaka, ali – da bi ga dostigao – čovjek mora biti oprezan i da se strasno angažira, da ima dovoljno i skromnosti i ambicije, uzdržavanja i nestrpljenja. Bez obzira na sve, ovakva osoba je uvijek spremna izaći iz svog privatnog života kako bi stupila u neposredniji dodir sa stvarnim životom, da bi mogla sudjelovati u borbi za osobnu afirmaciju a često i za potvrdu svojih ideala …

– Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna.

Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Djevica. Unutarnji život i metafizički smisao za Vas je od velike važnosti. Vaš moćni šarm će Vam pomoći da steknete povjerenje u sebe tijekom godina i “zrenja” ličnosti – Vaše prisustvo se u svakom slučaju osjeća. Pripadnike suprotnog spola privlačite bez previše utrošenog truda. Ono što Vas privlači je – moć, traženje nje, što god da radite. Morate se, međutim, neprekidno čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Vodite računa io svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte.

Dopadaju Vam se zamršene situacije u kojima možete dokazati svoju strategiju i pronicljivost – kombinacija Vašeg znaka i podznaka čini biti jedan od najvećih zodijačkih detektiva, ne promiče Vam ni jedan detalj. Postavljate mnogo pitanja, tražite da uspostavite razmjenu s drugim ljudima, ali razmjenu psihičkog tipa, no to Vam ne ide uvijek od ruke zato što ste Vi sami ispunjeni strepnjama i inhibicijama koje Vas ponekad jednostavno paraliziraju. Ali, Vi zaista želite biti perfekcionist, ići naprijed, da prevladate vlastite kontradikcije i nedostatke. U tom smislu, odlučujuću ulogu bi mogla odigrati Vaša prijateljstva.

Samo ako konačno popustite pred impulsima svoje podsvijesti i ako uspijete ovladate svojim fobijama, mogli bi dosegnuti poznavanje sebe i uživate u nekoj vrsti lucidne sreće, pomalo naivno ali skloni razvoju filozofije života koja će Vam donijeti aktivnu elastičnost karaktera u sukobu s teškoćama. Imate želju i volju ali Vam je potrebno vrijeme da se izmirite sa samim sobom. Tek ako uspijete pobijedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da ćete sami od sebe izvući velike stvari …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK