DJEVICA-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se okušate u nekim novim aktivnostima ili promijeniti svoj uobičajeni način poslovanja. Vaša sposobnost izvršiti dobru procjenu prilikom izbora korisnih tema ili organizirati svoju okolinu na uspješnu akciju pokazat će se kao izuzetna vrlina, naročito kada postoje sukobljena mišljenja ili interesi. Očekuju Vas posebna priznanja upravo zbog vaših pragmatičnih sposobnosti da realizirate skoro sve postavljene ciljeve, ali i osjećaja za dijeljenjem zajedničkih vrijednosti ili kolegijalnog duha koji posjedujete. Obratite pažnju na mogućnost udruživanja ili ubrzanog napredovanja u razdoblju tijekom siječnja i ožujka mjeseca. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja povećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj ljestvici. Na Vama je da dokazati svoje znanje i umenjem u razdoblju od 20. travnja do 01. lipnja, zatim i od 15. listopada do 07. prosinca.
Astrološka prognoza za Djevicu u 2021 godini je pozitivna. Djevice, koje rade u rukovodećem timu, mogu očekivati ​​napredak u karijeri. Djevice, koje su nezadovoljne svojim sadašnjim poslom imaće priliku, sasvim uspješno ga promjene. Ljudi kreativnih profesija će iskusiti inspiraciju i uspon. U 2021. godini, važno je da prestanete požurujete stvari. Godišnji horoskop za Djevicu 2021. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može dovesti do ozbiljnijih problema u karijeri i financijama. Umjesto toga, potrebno je vrijeme da provjerite da li ste sve učinili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu izazvati profesionalne probleme, pa ih zato što prije učvrstite. Provjeravajte dokumenta i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rješenja ove godine, jer možete uletjeti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko odvjetnika, računovođa i stručnjaka ove godine. Vaša karijera će bilježiti stalan napredak od početka ožujka, ali ako pokušavate ubrzati stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2021. ima mnogo nagrada za Djevicu – zato vježbajte povjerenje i slijedite pravila.
Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i pozitivan stav, pružit će vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedine kolege biće na vašoj strani što ćete vi umeti da cijenite na obostrano zadovoljstvo.
Prihodi u godini Plavog Konja neće razočarati Djevicu. Posebno dobar period za dobit je jesen i zima. Tijekom čitave 2021. godine pokusavacu poboljšati i ojačate Vaše financijsko stanje. Utjecaj tranzitog Jupitera i Merkura pomoći će da ojačate financijsko stanje, a naročito glede nekretnina. Stalni prihodi omogućit Vam mogućnost kupnje, a razmatraće i podizanje kredita. Svjetla budućnost izravno je povezana s partnerstvom i može vam omogući udoban život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK