DJEVICA-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste rođeni u podznaku Djevice, onda Vi iu seksu tražite savršenstvo. Zbog toga imate neprestano osjećaj da niste dovoljno dobri, pa Vas treba uvjeravati da je sa Vama sve u redu jer ste Vi sami sebi najstrožiji kritičar. Prema partneru ste također vrlo kritični, nije Vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji.

Pošto imate usađen strah od nečistoće i infekcije ne odlučujete se olako na nedovoljno poznate partnere i možete se opustiti samo u seksu sa provjerenim partnerom koji zadovoljava Vaše stroge higijenske kriterije. Tuširanje prije i poslije, a ponekad i za vrijeme seksa je obavezno.

Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a kod ženskih Djevica i lezbijstvo. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenaðenja i eksperimentiranja. Trudite se da zadovoljite partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Ponekad u seksualnom činu ispoljavate i po neku fantaziju, ali je to samo ako Vas partner ohrabruje u tom pravcu. Sami ste previše stidljivi da se odlučite za tako nešto.

Najčešće inicijativu za seksualni odnos preuzima Vaš partner. Vi ste bolji sljedbenik nego vođa u krevetu. Nespretni ste u iskazivanju svojih osjećaja, ali su ona uvijek dublja nego što Vi umijete da ih iskažete. S druge strane, previše ste realistični da bi Vas nečije laskanje impresioniralo.

Morate se pomiriti sa činjenicom da u seksu postoje uzbudljiviji partneri, ali je malo ko vjerniji od Vas. Zahvaljujući Vašoj sposobnosti da lako učite i savladavate razne vještine možete postati majstor u seksu, samo ako ste motivirani. U stanju ste dugo vremena provedete bez seksa, a da Vaši kriteriji pri tome ne popuste ni za milimetar. Najbolje se slažete sa osobama koje imaju sličan karakter kao i Vi. To vrijedi u svakodnevnom životu, na poslu iu seksu. Među Djevicama ima relativno dosta osoba koje žive same, bez partnera. Razlog je njihova stidljivost i veoma visoki kriteriji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK