Horoskopius

Djevica-Mjesečni horoskop za studeni 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ono čega je potrebno čuvati se sve do treće dekade studenog u emotivnim vezama i brakovima jeste vaša osobna sklonost da idete na živce partneru svojim ponašanjima i komentarima. Ukoliko ovo uspijete prevladate kraj mjeseca bi vam mogao donijeti mnogo bolje okolnosti i to da se vi i voljena osoba konačno u potpunosti razumijete i možete uskladiti. Dok ovaj period ne nastupi, suzdržite se od podbadanja, pogotovo ako nemate nekih pravih razloga za to, i ako su ona odraz vaše osobne nesigurnosti ili napetih dešavanja u poslovnom segmentu. Dakle, pravilo je – ne unosite vaše osobne probleme u vezu, partner nije dužan trpi vašu zajedljivost koju je, realno gledano, prouzročio netko drugi, a ne on. Umjesto toga, aktivirajte strast, koju vam tranzit vašeg vladara Merkura kroz Škorpiona donosi i svi će biti sretni i zadovoljni. Oni koji su slobodni mogu ući u povremene susrete seksualnog tipa, formu neobavezne avanture, ali ipak u nešto što će činiti da se osjećate jako dobro. Polje posla vam isto pruža mogućnosti za pokretanje nekih emotivnih priča, ali ovdje morate biti oprezni i ne dati sebe odmah na dlanu drugoj strani. Budite malo proračunati i pratite kako se osoba s kojom ste nešto pokrenuli ponaša. Nemojte se u potpunosti prepuštati, jer još uvijek nije pravo vrijeme za to.

posao

Odgovara vam tranzit Venere kroz polje posla i zarada tijekom ovog mjeseca jer će naglasiti mogućnost realizacije poslovnih planova i donijeti vam bolje financijske priljeve. No, pošto u prvom dijelu studenog i Mars ulazi u ovo polje, a njegovu energiju je ponekad jako teško ishendlovati, očekujte problematiku i borbu za pozicije i status. Moguće je da će neki pregovori napredovati mnogo sporije nego što ste očekivali, a da ćete vi morati napraviti ustupke koji vam baš i ne idu na ruku. No, sve da se zadrži potencijalni klijent ili da se suradnja započne. Oslonite se na svoje sposobnosti pregovaranja, ali prije početka dogovora dobro izanalizirajte sve opcije, ali se i raspitajte o poslovnim planovima i taktici druge strane. Potrebne su dobre pripreme da bi pregovori mogli idu u željenom pravcu. Treća dekada mjeseca je loša i naporna i moguće je da će neke Djevice u ovom razdoblju biti pod jakim pritiskom, a pojedini se mogu čak i suočiti s velikim problemima na poslu, pa i prekidom radnog odnosa.

Zdravlje

Gubitak energije i iscrpljenost biće jače naglašeni tijekom cijelog mjeseca. Treća dekada je posebno teška, iu psihičkom iu fizičkom smislu. Vodite računa o sebi, odmarajte se i ne dozvolite da stres oslabi prirodni imunitet vašeg organizma. Možda bi bilo dobro, naročito u trećoj dekadi, odraditi i neke, makar osnovne, analize krvi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM