Djevica-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Mnogo energije uložiće u posao koji radite. Dobro je što ste puni samopouzdanja, ali i kreativnosti koja vam ne nedostaje. Vaš vladar Merkur je u Škorpionu do 6. studenog i to će biti dobar početak za vas jer ćete nastojati sve odraditi kako treba. Nećete biti pritisnuti od strane nadređenih jer sami možete sve i više od svega. Morate povedete računa u komunikaciji sa ženama iz radne okoline jer imate ljubomoru s njihove strane. Možda će vas netko od kolegica iznevjeriti jer niste očekivali, ali morate i to da prevladate, vaša je pobjeda u svakom slučaju. Povedite računa o novcu kada Merkur uđe u Strijelca, jer to će biti vrijeme trošenja, nepažnje, pretjerivanja i mogućnost gubitka. Drugu polovicu mjeseca, točnije pred kraj, mogu osjetiti Djevice druge dekade posebno financijski.

LJUBAV: Druga polovica mjeseca je razdoblje kada možete biti opušteniji na polju ljubavi. Venera i Jupiter u jednom lijepom aspektu mogu dati divne dane sreće, zaljubljenosti, ponesenosti, idealne ljubavi. Morate biti svjesni da je ovo razdoblje kada možete ostvariti ozbiljnu vezu, veliku ljubav. Ukoliko ste u braku, onda se čuvajte afere ili tajne ljubavi koja vam je na pragu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Temperaturne promjene mogu biti vrlo teške za vaš organizam. Posebno je važno smanjiti unos ugljikohidrata, umjetnih šećera. Bazirajte prehranu na povrću, sjemenkama, voću.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.