Djevica-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Djevicama kroz polje doma tranzitira planet ljepote i ljubavi, Venera, pa je sigurno da ćete u bračnim odnosima u većem dijelu mjeseca vi i partner pokušavati se prilagođavate jedno drugom i da emociju i bliskost stavite na prvo mjesto. Kod onih u emotivnim vezama, pogotovo ako ste dulje s voljenom osobom, sada može doći do nekih ozbiljnijih tema. Malo ćete oboje biti u prazničnom raspoloženju, pogotovo oko Božića, koji veliča obiteljska okupljanja, pa ćete početi da se pitate “što bi bilo kad bi bilo”. iz ovakvih razgovora se može očas posla doći i do velikih planova za zajedničku budućnost. Generalno – Djevice u emotivnim vezama će biti u mnogo boljoj prilici da sa voljenom osobom imaju korektan i lijep odnos. U prvih desetak dana siječnja vi ćete biti malo nervozniji, ali će partner umeti da vam se prilagodi i da spusti tenziju. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, tijekom cijelog mjeseca vaš vladar Merkur će biti u polju ljubavi (doduše u retrogradnom hodu uglavnom) au trećoj dekadi siječnja će se i Venera ušetati u ovo polje. Očito je da će biti jakih dešavanja u ovom životnom segmentu, a sigurno je da će više osoba pokušavati pridobiti vašu pažnju. Tijekom siječnja se u ovom polju događa i mlad Mjesec, pa je više nego izvjesno da su Djevice spremne ušetaju u novo poglavlje svog života po pitanju ljubavi. Bit ćete malo oprezniji u novim kontaktima i nećete se puštati lako. Tek u posljednjem tjednu, kada se sve kockice nekako poslože same od sebe, odlučiće i pustiti jednu osobu u svoj život. Vrijedilo je čekati.

Posao: Vaše polje komunikacije i dogovora je naglašeno tranzitom Marsa, koji se ovdje nalazi u svom sjedištu, i ispoljava svoju najjaču snagu i energiju. itekako ćete vi umeti da iskoristite ove poticajne aspekte u svoju korist, samo vam skrećem pozornost na prvu dekadu siječnja, kada ne treba previše brzati u dogovorima, da ne biste u žurbi napravili nepovoljne dogovore. Tada i izbjegavajte financijska ulaganja, pogotovo ako imate privatni biznis. i kod vas će se pokazati da ono što ste pružili u poslovnom segmentu u prethodnom razdoblju, sada može biti naplaćeno i nagrađeno, pa će Djevice obradovati kada im se jave klijenti i poslovni suradnici s kojima su imali intenzivnu komunikaciju u mjesecima unatrag.

Ne samo da je ono staro sada moguće aktivirati, pojavit će se i novi ljudi s kojima biste se mogli poslovno ostvariti, ai segment inozemstva će se pokrenuti mnogo intenzivnije. Što se financija tiče, one će biti dosta varijable u prve dvije dekade siječnja, dok posljednji dio mjeseca donosi jače i redovitije priljeve.
Zdravlje: Posljednjih desetak dana siječnja donose nestabilne i nešto lošije zdravstvene prilike za Djevice. imunitet će tada biti u padu, a moguće je i da se iznenada vrate neke kronične bolesti ili recidivi prehlada i virusa koje niste odležali kako treba u prvom dijelu meseca.Potrebno je da malo više obraćate pažnju na sebe, naročito na prehranu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.