Djevica-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Komplikovan emotivni mjesec je pred Djevicama. Pomrčina Sunca događa se u vašem znaku, vaš vladar Merkur ide retrogradnim hodom, a pomračenje Mjeseca je u polju ozbiljnih partnerstava. Također, u polju doma dva malefika – Saturn I Mars samo će dodati opterećenje na cijelu situaciju. No, idemo redom – od samog početka razdoblja bit će evidentno da su emotivne veze I bračni odnosi na velikoj raskrsnici. One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba, proživjet jedan težak ispit I sigurno je da će neke od njih prestati postojati. Moram da napomenem da ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da samostalno “iščupate” odnos, ono što će biti neophodno jeste da oboje shvatite da je vaša veza u dubokoj krizi I da se morate posvetiti pokušajima spasiti što se spasiti da. Želim vam predanost, odgovornost prema odnosu sa voljenom osobom … .i sreću … .jer će vam svakako biti neophodna. Ako postoji tajni emotivni odnos, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni – ovdje će biti velikih krahova … Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dvije dekade vi ste “ni tamo ni ovamo” … .ne znate što želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije I seksualne afere I aferice. Tek od početka treće dekade počet ćete se oporavljate I da vam polako “sviće”. No, prave emotivne prilike, na žalost, ostat će tek za listopad mjesec.

posao

Jupiter ulazi u vaš polje posla I novca krajem prve dekade mjeseca, ali ćete njegov pozitivan utjecaj osjetiti tek pri kraju rujna. Prije toga, pred vama je nezgodan I prilično naporan put kroz poslovne vode. Pomračenja Sunca I Mjeseca djelovat najviše u vašim poslovno partnerskim relacijama I moguće je da će se neke suradnje u ovom razdoblju okončati, a neki od vas čak mogu ostati I bez radnog mjesta. U kolegijalnom okružju će biti mnogo nesuglasica, čak podmetanja I evidentno je da će komunikacija I s onima s kojima neposredno radite, ali I sa vanjskim suradnicima biti jako komplicirana. No, nije sve tako crno – kada u posljednjoj dekadi mjeseca vaš vladar krene direktnim hodom I počne izlaziti iz svoje sjene, neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Također, uspjet ćete riješiti jače poslovne probleme I polako počnete stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tijekom listopada. U financijskom segmentu – tek u trećoj dekadi očekujte oporavak I stabilizaciju.

Zdravlje

I kod vas će nagomilani problemi prouzročiti napetost I stres koji će se svakako odraziti na vašu zdravstvenu situaciju. Učinite ono što je do vas da olakšate sebi – odmarajte se, relaksirajte, trudite se voditi zdrav život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD